Facebook Pixel Τότεναμ - Χάρι Κέιν: Σοβαρός ο τραυματισμός του Άγγλου επιθετικού
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-11 21:55:00

ΣΟΚ στην Τότεναμ - Σοβαρός ο τραυματισμός του Κέιν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ στην Τότεναμ - Σοβαρός ο τραυματισμός του Κέιν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπέστη ζημιά ο Άγγλος επιθετικός.

Τότεναμ - Χάρι Κέιν: Οι φόβοι των φίλων των "σπιρουνιών" επιβεβαιώθηκαν, αφού ο τραυματισμός του Άγγλου επιθετικού στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίσι αποδείχθηκε σοβαρός.

Όπως ανακοίνωσε η Τότεναμ, ο Κέιν υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου και θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα.

Ωστόσο, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ίσως χάσει ακόμα και ολόκληρη τη σεζόν, με το πλήγμα για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά την αξιολόγηση των τελευταίων δύο ημερών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Χάρι Κέιν έχει υποστεί σημαντικό τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο μετά από ένα χτύπημα στον προημιτελικό του Champions League, στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και θα συνεχίσει να αξιολογείται από το ιατρικό προσωπικό μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο Ντέλε Άλι έσπασε το αριστερό του χέρι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Τρίτης.

Η κατάσταση του διεθνή μέσου θα εκτιμηθεί ώστε να ξεκαθαρίσει αν είναι στην διαθεσιμότητά για το παιχνίδι το προσεχές Σαββατοκύριακο με την Χάντερσφιλντ".

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του διεθνούς φορ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags