Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μίλησε για τον τραυματισμό του, την επιστροφή του και την προσπάθεια που κάνει με καθημερινές προπονήσεις.
| 2019-04-12 14:58:00

Ατάκα-φωτιά από παίκτη του ΠΑΟΚ: "Αυτό που έρχεται είναι κάτι μεγαλύτερο από..."

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από παίκτη του ΠΑΟΚ: "Αυτό που έρχεται είναι κάτι μεγαλύτερο από..."

Θα ξεσηκωθούν οι οπαδοί!

ΠΑΟΚ: Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον τραυματισμό του, την επιστροφή του και την προσπάθεια που κάνει με καθημερινές προπονήσεις.

Επιπλέον σχολίασε το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο οποίο ο Δικέφαλος με νίκη κλειδώνει μαθηματικά το πρωτάθλημα και είπε κλείνοντας χρόνια πολλά στην ομάδα, όμως αυτό που έρχεται είναι κάτι μεγαλύτερο από τα γενέθλια.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Νιώθω καλά. Είμαι σε καλή διάθεση και προπονούμαι σαν τρελός» .

Για το αν θα παίξει την Κυριακή:

«Αν έπρεπε θα το έκανα, αλλά τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά» .

Για τον τραυματισμό του και πως τον βίωσε μέχρι σήμερα:

«Άφησα τα πάντα στους γιατρούς και προσπάθησα να αδειάσω το μυαλό και να δουλέψω. Συνεργάζομαι άψογα με τον γιατρό και την ομάδα των φυσικοθεραπευτών. Δεν σκέφτομαι ότι ήμουν άτυχος ή κάτι τέτοιο. Αυτές τις σκέψεις τις κράτησα μακριά. Είναι λίγο βαρετό να μην παίζει αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσω δυνατός» .

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τη δική του συμβολή:

«Πρέπει να υποστηρίζουμε όλοι την ομάδα, που τα έχει καταφέρει τέλεια μέχρι στιγμής. Πρέπει να βοηθάμε όλη την ομάδα» .

Για την επιστροφή του:

«Δεν ρωτάω το πότε γυρνάω. Θα γυρίσω όταν μου πουν ότι είμαι έτοιμος. Δεν αμφιβάλω ότι του χρόνου θα είμαι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του πρωταθλήματος. Έχω ξεκινήσει τρέξιμο και σιγά σιγά θα μπω στις προπονήσεις» .

Για το από που βρήκε δύναμη κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του:

«Νομίζω ότι το ψυχολογική είναι  το δύσκολο. Είναι βαρετό να κάνεις το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Θα ήταν χειρότερα αν έπρεπε να το κάνω όλο αυτό στη Σουηδία. Το κάνω λοιπόν εδώ με ένα εξαιρετικό τιμ που με βοηθάει και με στηρίζει. Μου αρέσει να προπονούμαι, οπότε σωματικά δεν ήταν κάτι για μένα» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ και τα 93α γενέθλια του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι σίγουρα. Θεωρώ ότι τα παιδιά θα συνειδητοποιήσουν τη σημασία του αγώνα. Αν κερδίσουν, και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θα είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα και για τους ίδιους και για την ομάδα. Θα είναι φανταστικό να κερδίσουμε. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην ομάδα. Αυτό που έρχεται όμως είναι κάτι μεγαλύτερο από τα γενέθλια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags