Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν αποκαλυπτικός στην συνέντευξη τύπου στο θέμα που έχει προκύψει με τον Άντερ Ερέρα.
| 2019-04-13 04:17:00

Τρελή μπηχτή προπονητή της Premier League σε παίκτη - Προφυλάσσεται... για την μεταγραφή;

Sportdog Team
Τρελή μπηχτή προπονητή της Premier League σε παίκτη - Προφυλάσσεται... για την μεταγραφή;

Επικρατεί χαμός στο νησί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν αποκαλυπτικός στην συνέντευξη τύπου στο θέμα που έχει προκύψει με τον Άντερ Ερέρα.

Ο Νορβηγός όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη του δεν δίστασε να σχολιάσει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την απουσία του από τα τελευταία παιχνίδια λέγοντας: 

«Τον έχουμε αφήσει να επικεντρωθεί στην προσπάθεια να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Ξέρω ότι το μέλλον του τον απασχολεί πολύ και ίσως αυτό ευθύνεται για το γεγονός πως... είναι τραυματίας. Ποιος ξέρει; Μακάρι να τον έχουμε μαζί μας στα ματς με την Τσέλσι και τη Σίτι, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός χαφ έχει υποστεί υποτροπιασμό σ' έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και σε δηλώσεις του πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα είχε πει πως δεν δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων ανάμεσα σ' εκείνον και την ομάδα ώστε ν' ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Διάφορα σενάρια κάνουν λόγο για προσύμφωνο μεταξύ στον παίκτη και την Παρί, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί από καμία μεριά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags