Facebook Pixel Ο προπονητής του Άγιαξ αποκάλυψε πως ο Ντε Λιχτ φεύγει για Μπάγερν ή Μπαρτσελόνα
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-12 18:55:00

Μάχη γιγάντων για τον παικταρά που θέλει... όλη η Ευρώπη - "Θα πάει σε Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν"!

Sportdog Team
Μάχη γιγάντων για τον παικταρά που θέλει... όλη η Ευρώπη - "Θα πάει σε Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν"!

Το αποκάλυψε ο προπονητής του.

Ο Μάτις Ντε Λιχτ αποτελεί ένα από τα "διαμάντια" του Άγιαξ, αφού σε ηλικία 19 ετών είναι ήδη ο αρχηγός της ομάδας, ενώ έχει κερδίσει θέση βασικού στην εθνική Ολλανδίας.

Ο νεαρός αμυντικός θεωρείται ένας από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως και ήδη οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, αποκάλυψε ότι ο Ντε Λιχτ δεν πρόκειται να συνεχίσει στον "Αίαντα", αλλά θα αποχωρήσει το καλοκαίρι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ή της Μπάγερν Μονάχου.

"Δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει ο Ντε Λιχτ στον Άγιαξ, υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Θα μας αφήσει το καλοκαίρι, αλλά δεν ξέρω αν θα πάει στην Μπαρτσελόνα ή στην Μπάγερν. Η ομάδα μας παίζει με κουράγιο και δημιουργικότητα, εν μέρει επειδή ο Ντε Λιχτ είναι ο αρχηγός μας. Έχει κουράγιο, οι περισσότεροι Ολλανδοί παίζουν με την μπάλα στα πόδια, αλλά λατρεύω τον τρόπο άμυνάς του. Είναι κάτι καινούργιο εδώ", δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός στη στη γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags