Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: "Αυτό το λάθος μπορεί να ρίξει κατηγορία τα Γιάννενα"!
| 2019-04-15 11:09:00

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: "Αυτό το λάθος μπορεί να ρίξει κατηγορία τα Γιάννενα"!

Sportdog Team
Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: "Αυτό το λάθος μπορεί να ρίξει κατηγορία τα Γιάννενα"!

Ο καθηγητής διαιτησίας πήρε θέση!

Αναλυτικά, η έκθεση του Παναγιώτη Βαρούχα για τους διαιτητές της 28ης αγωνιστικής της Super League:

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας: «Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος. Ήταν το μελανό σημείο της αγωνιστικής. Ο Παράσχος παραδέχτηκε πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος και μιλάμε για ένα ματς που ίσως κρίνει την κατηγορία. Στο 47’ το γκολ που βάζει ο ΠΑΣ ήταν κανονικό, δεν υπήρξε οφσάιντ και κακώς το υπέδειξε ο Πάτρας. Σωστά, αντίθετα, ακυρώθηκε γκολ του Αστέρα, γιατί στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει επιθετικό φάουλ».

Λεβαδειακός-Πανιώνιος: «Διαιτητής ήταν ο Μανούχος. Στο 20’ έχουμε ένα ακούσιο χέρι παίκτη του Λεβαδειακού, δεν υπάρχει παράβαση. Στο 43’ ανατρέπεται ο Τσιλούλης, είναι πέναλτι και σωστά δόθηκε».

Απόλλων-Παναιτωλικός: «Διαιτητής ήταν ο Γρατσάνης. Στο 30’ δόθηκε ένα πέναλτι, που ήταν καθαρό. Ορισμένοι Αργεντινοί το έχουν στο αίμα τους να προκαλούν παραβάσεις για πέναλτι. Ο Ντίας δύο φορές έπεσε σε μαρκάρισμα του Βαφέα και του Ναδάλες».

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: «Διαιτητής ήταν ο Κουτσιαύτης. Σωστά δόθηκε πέναλτι στο τράβηγμα της φανέλας του Ποτουρίδη στον Μακέντα. Στην ισοφάριση του ΟΦΗ ο βοηθός Καρσιώτης σηκώνει σημαία για οφσάιντ στην ισοφάριση, αλλά δεν υπήρχε. Μπράβο στον διαιτητή που πήρε πάνω του τη φάση και μέτρησε το γκολ».

Άρης-Ατρόμητος: «Ο Φετφατζίδης προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι, αλλά ο Διαμαντόπουλος σωστά δεν το έδωσε. Σε ένα χέρι του Μάντσον δεν υπάρχει παράβαση. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας του Μέγερι με τον Γιουνές, ο πρώτος δεν βρίσκει την μπάλα, αλλά το κεφάλι του αντιπάλου. Εκεί έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Ολυμπιακός-Ξάνθη: «Διαιτητής ήταν ο Κουμπαράκης. Υποδείχτηκε ένα οφσάιντ σε γκολ του Ολυμπιακού, που κακώς ακυρώθηκε».

Λαμία-ΑΕΚ: «Διαιτητής ήταν ο Σκουλάς. Δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ της Λαμίας, που δεν υπάρχει. Ο Σκουλάς ήταν από την αριστερή πλευρά, ο Μπακασέτας βρίσκεται από τη δεξιά πλευρά όταν κάνει το μαρκάρισμα. Ο παίκτης της Λαμίας προσπάθησε να το εκμαιεύσει και τον ξεγέλασε. Δεν υπάρχει ανατροπή στη φάση. Είχαμε και δύο λάθη σε υποδείξεις οφσάιντ, μια σε βάρος της ΑΕΚ και μια σε βάρος της Λαμίας, και από τους δύο βοηθούς».

Λάρισα-ΠΑΟΚ: «Διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης. Δεν είχαμε κάποια αμφισβητούμενη φάση. Το πιο άσχημο ήταν το γήπεδο, είχαμε πάλι τρεις τραυματισμούς εκεί».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags