Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την περίπτωση να ανταλλάξει τον Φελίπε Κουτίνιο, με τον Μάρκους Ράσφορντ σκέφτεται η Μπαρτσελόνα
| 2019-04-17 04:18:00

"Ψήνεται" τεράστιο deal ανάμεσα σε Μπάρτσα-Γιουνάιτεντ - Θα πέσουν... τα τσιμέντα!

Sportdog Team
"Ψήνεται" τεράστιο deal ανάμεσα σε Μπάρτσα-Γιουνάιτεντ - Θα πέσουν...  τα τσιμέντα!

Τεράστιες μεταγραφές.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την περίπτωση να ανταλλάξει τον Φελίπε Κουτίνιο, με τον Μάρκους Ράσφορντ μαζί με μια τεράστια προσφορά, ώστα να φέρει τον Άγγλο επιθετικό στην Βαρκελώνη σκέφτεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Ο 21χρονος παίκτης αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει από την Αγγλία. Σκέφτονται μάλιστα να προσφέρουν στον παίκτη 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως, αφού το συμβόλαιο του εκπνέει το 2020.

Φυσικά ένα τέτοιο ποσό δεν μπορεί να φοβίσει μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα που σκέφτεται να προτείνει τον Κουτίνιο ως ανταλλαγή στους "κόκκινους διαβόλους".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος της Αγγλίας είχε ενδιαφερθεί για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Μένει τώρα να φανεί εάν όντως οι Καταλανοί κάνουν μια τόση μεγάλη προσφορά για τον Άγγλο στην οποία ίσως συμπεριλαμβάνεται και ο Κουτίνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags