Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Θέλει να επιστρέψει στον Δικέφαλο!
| 2019-04-16 13:54:00

Απίθανη δήλωση Πρίγιοβιτς για επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Απίθανη δήλωση Πρίγιοβιτς για επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Ο Σέρβος φορ στο προσκήνιο.

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Θέλει να επιστρέψει στον Δικέφαλο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5FM:

Για την ως τώρα καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ:

«Είμαι στη σωστή κατεύθυνση, γνωρίζω την ομάδα ολοένα και καλύτερα. Εχουμε ακόμη κάποια προβλήματα με τραυματισμούς βασικών παικτών και δεν έχουμε αγωνιστεί με πλήρη ομάδα. Νομίζω όμως ότι θα πάμε καλά τις επόμενες εβδομάδες, θα έχουμε πετυχημένα αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα κάνουμε θετική εντύπωση κατακτώντας το Κύπελλο».

Για τα 6 γκολ σε 10 ματς που έχει σημειώσει στη Σαουδική Αραβία: 

«Ναι, αυτές είναι οι επιδόσεις μου. Είχα τρεις τραυματισμούς και για να επιστρέψω γρήγορα και να βρω ρυθμνό χρειάστηκε λίγος χρόνος. Τις επόμενες εβδομάδες όλα θα είναι πολύ καλά».

Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια:

«Ακουσα τα άσχημα νέα. Είναι πραγματικός αρχηγός ο Βιεϊρίνια. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός και γρήγορα, είναι ο καπιτάνο του ΠΑΟΚ. Του εύχομαι καλή ανάρρωση. Του έχω στείλει μήνυμα όταν το έμαθα, αλλά, σαφώς, αυτή την περίοδο έχει πολλά να σκεφτεί. Τώρα θα πρέπει να ηρεμήσει, χρειάζεται χρόνο. Είναι, όμως, μεγάλος επαγγελματίας και αγωνιστής και σίγουρα θα γυρίσει πιο δυνατός».

Για το ποιος είναι o MVP του φετινού ΠΑΟΚ:

«Υπάρχουν πολλοί MVP. Όλη η ομάδα, ο ιδιοκτήτης, ο κόουτς, οι ξεχωριστοί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ και θα κάνουν την ομάδα να μείνει αήττητη ως το τέλος. Φυσικά και ο κόσμος που είναι 12ος παίκτης. Θυμάμαι ότι με την Σπαρτάκ Μόσχας, στο 0-2, δεν σταμάτησε να μας υποστηρίζει και μετά γυρίσαμε το παιχνίδι. Πηγαίνει στο γήπεδο, το γεμίζει, υποστηρίζει την ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια περίμενε να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Εννοείται ότι ο Βιεϊρίνια είχε πολύ σημαντική επίδραση στη φετινή πορεία. Εβγαλε τον χαρακτήρα του και επηρέασε θετικά όλη την ομάδα. Πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες εμφανίσεις και ήταν καθοριστικός σε πολλά ματς, έδωσε πολλά στην ομάδα για να πετύχει ό,τι πέτυχε».

Για το γεγονός ότι «αντικατέστησε» τον ίδιο στο σκοράρισμα:

«Πραγματικά πέτυχε όμορφα, σπουδαία γκολ, ειδικά με σουτ από μακρινή απόσταση, σε δύσκολες στιγμές, σε σημαντικά ματς. Είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης, ξεκινώντας από τη θέση του αριστερού μπακ. Οταν ήμουν στον ΠΑΟΚ περίμενα πάντα κάποια σέντρα του, είτε από δεξιά, είτε από αριστερά και όταν σούταρε να πάρω το ριμπάουντ. Πριν τον Ιανουάριο, τα σουτ του δεν έβρισκαν τόσο πολύ στόχο, αλλά μετά τον Ιανουάριο έχει σπουδαία σουτ. Το δεξί του πόδι είναι καθοριστικό, κάθε τερματοφύλακας πρέπει να προσέχει πάντα μαζί του».

Για το ότι είχε δηλώσει στη συνέντευξή του στη "Metrosport" όταν έφυγε, σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον τίτλο: 

«Το ήξερα από την αρχή. Όλα πάνε καλά και ο ΠΑΟΚ οδεύει προς το νταμπλ. Αρχίσαμε με μείον δύο και στα μέσα Ιανουαρίου ήμασταν στο +8 από τον δεύτερο. Είναι μία φανταστική σεζόν και ελπίζω η αρχή για να γράψει σπουδαία ιστορία ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια. Να κυριαρχήσει και να παίρνει κάθε χρόνο τον τίτλο».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και το ότι ζει την πορεία τίτλου χωρίς να μπαίνει στην Τούμπα: 

«Υποφέρει αυτές τις στιγμές γιατί θέλει σίγουρα να είναι μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως ένας άνθρωπος που τηρεί τον λόγο του. Είπε ότι δεν θα πάει και δεν πηγαίνει. Πάντα κρατά τον λόγο του. Για τον ίδιο ως άνθρωπο, όλοι γνωρίζουν ότι μόνο καλά λόγια μπορεί να πει κανείς. Είναι σπουδαίος άνθρωπος που υποστηρίζει κάθε παίκτη, προσφέρει τεράστια στήριξη στην ομάδα και έχει μεγάλη επίδραση, καθώς αυτός πέτυχε τα πάντα. Το έχω πει ξανά όταν ήμουν στην ομάδα. Είναι ένας Αγιος που ήρθε στον ΠΑΟΚ και μας ώθησε σε άλλο, μεγαλύτερο επίπεδο. Εχει μεγάλη φιλοδοξία και θα πετύχει τους στόχους του».

Για το ποιο είναι το δικό του ποσοστό στην κατάκτηση του τίτλου του ΠΑΟΚ:

«Είμαι ένας απλός παίκτης και πολεμάω για την ομάδα μου. Όλοι γνωρίζουν τι έκανα τα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, τα αποτελέσματα, τα στατιστικά μου. Αλλοι θα κρίνουν πόσο μεγάλο είναι το ποσοστό της δικής μου συμβολής στον τίτλο. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να νικά σε κάθε ματς, προσπάθησα να δώσω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, είμαι ένας μεγάλος οπαδός του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Για το αν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να πανηγυρίσει την πετυχημένη σεζόν του ΠΑΟΚ: 

«Επίσημα δεν έχω κάποια πρόσκληση, αλλά είμαι σε επαφή με τον κόουτς, ορισμένους παίκτες, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Θα δούμε τι πανηγυρισμοί θα γίνουν και αν κληθώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πάρω μέρος. Θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι, ο κόσμος περιμένει πολύ καιρό γι' αυτή τη στιγμή. Δεν είναι κάτι που θέλεις να χάσεις. Στον ΠΑΟΚ πέρασα μακράν τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, η ομάδα είναι στην καρδιά μου, η Θεσσαλονίκη το ίδιο και όταν γίνουν οι εορτασμοί για τον τίτλο θα προσπαθήσω να πάρω μέρος».

Για το ενδεχόμενο να δώσει το παρών την Κυριακή (21/4) στο ματς με τον Λεβαδειακό: 

«Ποτέ δεν ξέρεις. Το πρόγραμμά μου είναι πολύ σφιχτό. Έχουμε και εμείς τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Αλ Νασρ και δύο ματς στο Πρωτάθλημα τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να βγει ο σύλλογος από τη δύσκολη θέση. Θα δούμε τι θα γίνει...».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: 

«Μείνετε δυνατοί, συνεχίστε στον δρόμο που βαδίζετε". Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Αποτελεί μία φανταστική εμπειρία να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, νιώθεις αυτή την ατμόσφαιρα, ερεθίζει το δέρμα σου. Σε κάνει να δίνεις το 200%. "Συνεχίστε να δημιουργείτε αυτή την ατμόσφαιρα, στηρίξτε την ομάδα, θα έχετε σπουδαία χρόνια μπροστά σας. Στηρίξτε την οικογένεια Σαββίδη, στηρίξτε τον ιδιοκτήτη. Θέλουν μόνο το καλύτερο για τον σύλλογο". Αυτό είναι το μήνυμά μου σ' αυτούς. Ξέρουν τι να κάνουν στην κερκίδα, δημιουργούν ατμόσφαιρα κόλασης που ξεχνά κανείς παίκτης που μπαίνει στην Τούμπα».

Για το αν μπορεί να ξανασυναντηθεί ο δρόμος του με αυτόν του ΠΑΟΚ:

«Ποτέ μην λες ποτέ...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags