Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα Γκαγκάτση για τις εκλογές: «Σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ για να χάσουμε...»!
| 2019-04-16 18:00:00

Απίστευτη ατάκα Γκαγκάτση για τις εκλογές: «Σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ για να χάσουμε...»!

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα Γκαγκάτση για τις εκλογές: «Σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ για να χάσουμε...»!

Τι δήλωσε για τον νικητή, Μηνά Λυσάνδρου.

Ο υποψήφιος του ΠΑΟΚ στις εκλογές της Superleague, Μάκης Γκαγκάτσης, έκανε δηλώσεις για το αποτέλεσμά τους, που βρήκε νικητή τον υποψήφιο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, τονίζοντας ότι θα τον στηρίξει, αλλά και πως χρειάστηκε η σύμπραξη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για να χάσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για τον Λυσάνδρου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι από τους ανθρώπους που σπανίζουν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσουμε και είμαστε όλοι δίπλα του. Πάνω απ’ όλα είναι φίλος, του εύχομαι καλή δύναμη και θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί. 

Υπήρξε επιθυμία να βρεθεί λύση κοινής αποδοχής αλλά δεν κατέστη δυνατό κι έτσι φτάσαμε στις υποψηφιότητες του Λυσάνδρου και τη δικιά μου. Ως ΠΑΟΚ καταθέσαμε πρώτη φορά υποψηφιότητα για την Λίγκα. Όπως γνωρίζετε υπήρξε ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ουσιαστικά ήταν εναντίον της υποψηφιότητας του ΠΑΟΚ. Για να χάσουμε αυτές τις εκλογές έπρεπε να γίνει η σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Όπως κι αν έχει είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει ο Μηνάς Λυσάνδρου. Είμαστε συσπειρωμένοι και θα είμαι δίπλα στον κύριο Λυσάνδρου, που όπως σας είπα τον θεωρώ πολύ ικανό. Πιστεύω ότι αρχίζει μια νέα εποχή για τη Λίγκα και επαναλαμβάνω ότι θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί». 


Για τις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη μετά το τέλος της διαδικασίας: «Δεν έχω προλάβει να δω κάτι, ωστόσο, συμφωνώ ότι εμείς σαν ΠΑΟΚ, κατεβήκαμε στη διαδικασία χωρίς την στήριξη κάποιας άλλης ομάδας από το Big-4» 

Για το επεισόδιο με τον Κώστα Καραπαπά: «Ο κ.Καραπαπάς, σηκώθηκε σε κάποια στιγμή, προφανώς έχοντας κάποια συμπλεγματικά σύνδρομα εναντίον μου μου και έκανε μία φραστική επίθεση σε μένα. Πραγματικά, μου είναι πολύ δύσκολο να πέσω σε αυτό το επίπεδο και να απαντήσω σε έναν άνθρωπο σε αυτό το ύφος και με αυτόν τον τόνο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση εκεί και δεν έχω να απαντήσω κάτι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags