Facebook Pixel Ουσμάν Κουλιμπαλί - Παναθηναϊκός: "Χαμός" στα αποδυτήρια - Πάει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα;
| 2019-04-16 22:41:00

"Χαμός" στα αποδυτήρια - Αυτός "άναψε" Δώνη και Νταμπίζα - Πάει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα;

του Νίκου Στεργίου
"Χαμός" στα αποδυτήρια - Αυτός "άναψε" Δώνη και Νταμπίζα - Πάει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα;

Είναι "τελειωμένος". Γιατί τα... έσπασαν και με ποιους μιλάει;

Ουσμάν Κουλιμπαλί - Παναθηναϊκός: Αλλαγές θα υπάρξουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι και ήδη οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας, όπως παραδέχθηκαν και δημόσια σε δηλώσεις τους, σχεδιάζουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Στο Τριφύλλι, έχοντας ως δεδομένο ότι θα πάρουν άδεια και ότι θα μπορούν να κάνουν κανονικά μεταγραφές χωρίς περιορισμούς, ήδη ψάχνουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη για παίκτες που θα ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής και φυσικά στο μπάτζετ που θα δώσει η διοίκηση.

Εκτός όμως από προσθήκες, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις και δεν αναφερόμαστε μόνο σε νεαρούς που θα φύγουν για να πάρουν ευκαιρίες. Θα υπάρξουν και κάποιοι… έμπειροι οι οποίοι θα δουν την πόρτα της εξόδου, καθώς είτε δεν έπεισαν ότι αξίζουν το συμβόλαιο που έχουν είτε δεν… ταίριαξαν με τους Δώνη και Νταμπίζα.

Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος παρότι είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ, δεν έχει βοήθησε όσο θα έπρεπε κυρίως λόγω των τραυματισμών, ενώ οι Πράσινοι έχουν και παράπονα για εξωαγωνιστικούς λόγους από τον 29χρονο αμυντικό.


Ο άσος από το Μάλι λοιπόν αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Τριφύλλι και για αυτό του έγινε μία τυπική πρόταση, σχεδόν στα μισά χρήματα από αυτά που ζητάει ο παίκτης, η οποία και προφανώς απορρίφθηκε χωρίς συζήτηση.

Από τότε λοιπόν, ο μάνατζερ του Κουλιμπαλί έχει βγει στη γύρα και κάνει επαφές με αρκετές ομάδες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρει τα λεφτά που ζητάει. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ένα… φλερτ με την ΑΕΚ, παρά τη σχετική διάψευση, ενώ η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά πλέον και από τον Άρη ενόψει της επόμενης σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" από Αλέξη Σπυρόπουλο: "Ποιο 1-3 στο ΟΑΚΑ; Αυτό ήταν το «αφύσικο» παιχνίδι της χρονιάς"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags