Facebook Pixel Αυτούς "τρώει" ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό
| 2019-04-18 15:50:00

Tέλος τα αστεία: Αυτούς "τρώει" ο Δώνης - Τοp ονόματα στη "μαύρη λίστα" - Τσουνάμι αποχωρήσεων!

του Νίκου Στεργίου
Tέλος τα αστεία: Αυτούς "τρώει" ο Δώνης - Τοp ονόματα στη "μαύρη λίστα" - Τσουνάμι αποχωρήσεων!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Τριφύλλι. Αλλάζουν όλα. Φρέσκο ρεπορτάζ!

Η ζημιά που έκανε στον Παναθηναϊκό το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ, προφανής. Και από τις αντιδράσεις των οπαδών και από τις κινήσεις των ανθρώπων του "τριφυλλιού". Και κατά πως φαίνεται, επισπεύδει εξελίξεις. Μπορεί ο Νίκος Νταμπίζας να αρνήθηκε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει το κριτήριο για αποχωρήσεις και προγραφές, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ήδη, τα πρώτα ονόματα των παικτών που φαίνεται πως βάσει της περίφημης αξιολόγησης έχουν κριθεί πως δεν θα συνεχίσουν και του χρόνου, κυκλοφορούν ρεπορταζιακά. Η αλήθεια βέβαια είναι πως κανείς εξ αυτών δεν "σοκάρει", αφού άπαντες ήταν μεταξύ των υποψηφίων προς αποχώρηση εδώ και πολύ καιρό.

Εχουμε και λέμε: Κουλιμπαλί. Δεν ανανεώνει και αποχωρεί. Κάτσε. Δεν παρατείνεται ο δανεισμός του, δεν μπορεί να αγοραστεί, αποχωρεί. Οικονόμου. Φάνηκε πως ήταν στο… 50-50 τελευταία, αλλά το ματς με τον ΟΦΗ έκρινε το μέλλον του. Εχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη, θα πρέπει να βρεθεί λύση με αποζημίωση φυσικά για να αποχωρήσει.

Τζανδάρης. Δεν πήρε ευκαιρίες, δεν έπεισε τον Δώνη, αποχωρεί επίσης, παρότι και αυτός έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Σιφναίος. "Εξαφανισμένος" φέτος, παρότι με δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο θα αναζητηθεί λύση του. Βέργος. Δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του έδωσε το "τριφύλλι", επειδή όμως δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό να τον "κάψουν", θα προσπαθήσουν να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Πάμε και στα δύσκολα τώρα. Μουνιέ. Ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό, δεδομένη και καταγεγραμμένη η πρόθεση των Νταμπίζα - Δώνη να λυθεί, ο Γάλλος όμως έχοντας έναν χρόνο ακόμη  συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να αποζημιωθεί για να αποχωρήσει. Και δεν θα ζητήσει λίγα.

Και τέλος, Αλτμαν. Και αυτός ήταν στο 50-50, ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί του, αλλά -και όπως διαρρέεται- η επιλογή του να κρύψει πως ήταν τραυματίας και έτσι να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς (το ιατρικό επιτελείο όμως δεν όφειλε/μπορούσε να είχε διαγνώσει το πρόβλημα του Ισραηλινού;) φαίνεται πως αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και σε συνδυασμό  με τις μεγάλες (για τα δεδομένα της προσφοράς του) απολαβές του, καθιστούν την παραμονή του όχι απλώς επισφαλή, αλλά αδύνατη.

Βέβαια, και αυτός, έχοντας έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο, θα πρέπει να αποζημιωθεί για να αποχωρήσει. Και συναινετική πρόθεση, ως τώρα, τουλάχιστον, δεν φαίνεται ούτε από την πλευρά του Άλτμαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags