Facebook Pixel Γιουβέντους: Τις περιπτώσεις τον Μοχάμεντ Σαλάχ, Σαμουέλ Ουμτιτί και Ζοάο Φελίξ εξετάζουν οι «μπιανκονέρι»
| 2019-04-20 06:27:00

Τρελό σενάριο για Γιουβέντους - Ετοιμάζει τριπλό μεταγραφικό "μπαμ" - Θα τραβάνε τα μαλλιά τους...

Sportdog Team
Τρελό σενάριο για Γιουβέντους - Ετοιμάζει τριπλό μεταγραφικό "μπαμ" - Θα τραβάνε τα μαλλιά τους...

Με τέτοιους παίκτες πάει κατευθείαν για Champions League...

Γιουβέντους: Τις περιπτώσεις τον Μοχάμεντ Σαλάχ, Σαμουέλ Ουμτιτί και Ζοάο Φελίξ εξετάζουν οι «μπιανκονέρι» με τους τρεις παίκτες να αποτελούν τους βασικότερους μεταγραφικούς στόχους ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport» ο  Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ σκέφτεται να αποχωρήσει από τους «κόκκινους» κάτι που έχει γίνει γνωστό και η Γιουβέντους βλέπει στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντιμπάλα σε περίπτωση που αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Επιπλέον σοβαρά σκέφτονται και το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον Ουμτιτί, αφού ο παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν θα συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα», εάν αποκτηθεί ο Ματέις ντε Λιχτ.

Τέλος το ανερχόμενο ταλέντο που έχει τρελάνει τους πάντες με τις αποδόσεις του μέσα στο γήπεδο, Ζοάο Φελίξ αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο για την ομάδα του Τορίνο, καθώς σίγουρα ο 19χρονος θα έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του και μοιάζει η τέλεια επένδυση. Δύσκολα ωστόσο θα τον αφήσει να φύγει η Μπενφίκα και αν το κάνει θα ζητήσει αρκετά μεγάλο ποσό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν θελήσουν να κινηθούν για αυτά τα μεγάλα ονόματα, θα πρέπει να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη οι Ιταλοί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags