Facebook Pixel Παναιτωλικός - Τραϊανός Δέλλας: Χωριστούς δρόμους!
| 2019-04-19 13:28:00

Έκτακτο: Τέλος ο Δέλλας από τον Παναιτωλικό!

Sportdog Team
Έκτακτο: Τέλος ο Δέλλας από τον Παναιτωλικό!

Τι ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα!

Παναιτωλικός - Τραϊανός Δέλλας: Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν τη νέα αγωνιστική περίοδο οι δύο πλευρές, όπως ενημέρωσε και επίσημα πριν από λίγη ώρα ο Έλληνας τεχνικός!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δέλλα:



Πριν από λίγο ενημέρωσα την διοίκηση της ομάδας για την πρόθεση μου να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Κωστούλα για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει πριν 16 μήνες περίπου την τύχη του συλλόγου. Γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτο είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του.

Τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για το ήθος του και την στήριξη στο πρόσωπο μου σε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Παναιτωλικού!

Τον κόσμο του Παναιτωλικού που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας, και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο μου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags