Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης - ΑΕΚ: Μ’ αυτόν απαντάει στο κάζο - Εξτρέμ που κάνει "παπάδες"
| 2019-04-20 16:41:00

Μ’ αυτόν απαντάει στο κάζο - Εξτρέμ που κάνει "παπάδες" - "Καθαρίζει" ο Λύμπε - Δήλωση-ρουκέτα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μ’ αυτόν απαντάει στο κάζο - Εξτρέμ που κάνει "παπάδες" - "Καθαρίζει" ο Λύμπε - Δήλωση-ρουκέτα

Έτσι "ντριμπλάρει" τον Ραϊόλα. Θα προλάβει να τον αρπάξει;

Δημήτρης Μελισσανίδης - Νίκος Λυμπερόπουλος: Τι λέγαμε χθες για τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ, το περυσινό κάζο της ΑΕΚ στην προσπάθεια να τον προσεγγίσει και το στραπάτσο των σχέσεων της με τον Μίνο Ραϊόλα;

Μικρός ο κόσμος, πόσο μάλλον ο ποδοσφαιρικός. Νέο δημοσίευμα της σημερινής ΩΡΑΣ, κάνει λόγο για scouting του Νίκου Λυμπερόπουλου στην προ ημερών επίσκεψή του στην Ολλανδία στον Σεράλντο Μπέκερ.

Πρόκειται για 24χρονο Ολλανδό εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια στην Ντεν Χάαγκ, πραγματοποιώντας φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ σε 29 εμφανίσεις στην Ερεντιβίζιε. Δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός (σ.σ. επιθυμία της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει αριστεροπόδαρο…), αγωνίζεται κυρίως στο δεξιό άκρο της μεσοεπιθετικής τριπλέτας, έχοντας δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και στο αριστερό άκρο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, οπότε αυτομάτως μετατρέπεται σε ρεαλιστική, εφικτή οικονομικά περίπτωση για την ΑΕΚ.



Πού είναι η σύνδεση τώρα με τον Νάρσινγκ; Είναι ξάδερφός του, χωρίς ωστόσο να εκπροσωπείται (πλέον, γιατί στο παρελθόν τον είχε ατζέντη) από τον Μίνο Ραϊόλα. Ατζεντης του 24χρονου εξτρέμ είναι η γερμανική εταιρεία Rogon, στέλεχος της οποίας είναι ο Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος -ως γνωστόν- είχε άριστες σχέσεις με τον Νίκο Λυμπερόπουλο (ουσιαστικά ήταν ο μανατζερικός του μέντορας) ενόσω αυτός είχε ξεκινήσει την καριέρα του ατζέντη (πριν αναλάβει πόστα τεχνικού διευθυντή).

Ωραίες και ενδιαφέρουσες οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αναφορικά τώρα με το ρεπορταζιακό κομμάτι, παραθέτουμε δηλώσεις του ίδιου του Μπέκερ, στην τοπική εφημερίδα, της Χάγης, Omroep West, ακριβώς πριν μια εβδομάδα: "Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες. Αλλά για να τις υλοποιήσει θα πρέπει να έχει και την κατάλληλη πρόταση. Και εγώ, μέχρι στιγμής, δεν έχω τίποτα. Είμαι καλά στη Χάγη και παρότι δεν θέλω να πω ότι είμαι κοντά στην ανανέωση (σ.σ. έχει δεχτεί από τις αρχές Μαρτίου πρόταση για επέκταση συμβολαίου), εν τούτοις μπορώ να πω πως δεν είμαστε και μακριά από τη συμφωνία".

Για να δούμε, αν το "καλό" για τον Μπέκερ ήρθε (και είναι το -πιθανό- ενδιαφέρον της ΑΕΚ) ή αν η ΑΕΚ έφτασε... καθυστερημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο όνομα για ΑΕΚ από Ελλάδα - Τον κλείνει εδώ και τώρα - Τεράστιο ταλέντο, δεν έχει γραφτεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags