Facebook Pixel Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ: 2-1 (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-20 23:54:00

Πώς να χάσει αυτή την κούπα η Μπαρτσελόνα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πώς να χάσει αυτή την κούπα η Μπαρτσελόνα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζοντας με «σβηστές» τις μηχανές νίκησε 2-1 την Σοσιεδάδ.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Με το μυαλό ακόμα στο… πάρτι του Champions League και την πρόκριση στα ημιτελικά, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 45’, όταν μετά από κόρνερ του Ντεμπελέ, ο Κλεμέν Λενγκλέ σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και έγραψε το 1-0 με ωραία γυριστή κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς πήρε από νωρίς… φωτιά, καθώς στο 62' οι Βάσκοι ισοφάρισαν με την κοντινή προβολή του Χουάνμι έπειτα από έξοχη κάθετη μπαλιά του Μικέλ Μερίνο, όμως πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί «μίλησε» ο Μέσι. Ο Αργεντινός με υπέροχη μπαλιά στο 64’ βρήκε τον Ζόρντι Άλμπα, αυτός μπήκε στην περιοχή και μετά από δύο ωραίες ντρίμπλες με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» γλίτωσαν έτσι τη δεύτερη σερί γκέλα μετά το εκτός έδρας 0-0 με την Ουέσκα την περασμένη εβδομάδα και ανέβασαν ξανά τη διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο στο +9 πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags