Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο νεαρός Παυλίδης στη λίστα των δύο ομάδων!
| 2019-04-21 12:25:00

Θα γίνει "σφαγή" - Αυτόν θέλουν Ολυμπιακός-ΑΕΚ - "Όργια" στο εξωτερικό - Ποιος είναι φαβορί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα γίνει "σφαγή" - Αυτόν θέλουν Ολυμπιακός-ΑΕΚ - "Όργια" στο εξωτερικό - Ποιος είναι φαβορί!

Βγάζουν τα... μαχαίρια. Τους έχει τρελάνει. Αποκάλυψη sportdog.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Λιγότερο "προβεβλημένο" στέλεχος της ελληνικής τριανδρίας της Ερεντιβίζιε, ο Βαγγέλης Παυλίδης. Λογικό, αφού μιλάμε για επιθετικό, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, κάνοντας εκεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, προτού πρωτοπαίξει επαγγελματικά στην Μπόχουμ, η οποία και τον περασμένο Ιανουάριο, τον παραχώρησε στη Βίλεμ.

Εκεί "άνθισε", αφού μαζί με τους (επίσης νιόφερτους) Βρουσάι και Ισάκ, συνθέτουν την περίφημη VIP, το αρτικόλεξο που προκύπτει από το πρώτο γράμμα του επιθέτου τους (στην αγγλική του γραφή), την επιθετική τριπλέτα που έχει συναρπάσει την Ολλανδία και έχει φέρει και τους τρεις στο καθημερινό, μεταγραφικό προσκήνιο.

Και αν για τον Ισάκ, τον Σουηδό φουνταριστό, τα πράγματα είναι μάλλον... δεδομένα, αφού θα επιστρέψει στην Ντόρτμουντ, απ’ όπου και αποκτήθηκε δανεικός, για τους δύο Ελληνες, δεν είναι και τόσο... σαφή. Γνωστό πως ο δανεισμός του Βρουσάι από τον Ολυμπιακό επεκτείνεται ως το καλοκαίρι του 2020, αυτός όμως του Παυλίδη, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Και στις δύο περιπτώσεις, η Βίλεμ διαθέτει option αγοράς και προφανώς έχει και τον πρώτο λόγο.

Όχι όμως και τον μόνο. Ο Παυλίδης εν προκειμένω (που είπαμε, είναι ο λιγότερο προβεβλημένος) έχει προκαλέσει τα βλέμματα και εντός των ελληνικών συνόρων και εκτός αυτών. Σημερινό δημοσίευμα παρασκηνιακής στήλης της Sporday κάνει λόγο για "ματιές" του Ολυμπιακού. Ο sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως αυτές υφίστανται, όπως άλλωστε και το εκτεταμένο scouting (αλλά και πολύ περισσότερο...) που έχει κάνει στον 21χρονο μεσοεπιθετικό η ΑΕΚ.

Οι "κιτρινόμαυροι" όμως έχουν πληροφορηθεί, πως πέραν του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, ο Παυλίδης έχει και άλλους μνηστήρες, εκτός Ελλάδας, ικανούς να δελεάσουν τον διεθνή με τις "μικρές" εθνικές ομάδες άσο με τη φήμη, αλλά και την... εντοπιότητα (οι πιο "ζεστοί" προέρχονται από τη Γερμανία).

Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα για τον ταλαντούχο Παυλίδη είναι απτά: η Βίλεμ έχει τον πρώτο λόγο εξαιτίας της option αγοράς που έχει. Από εκεί και πέρα, η Μπόχουμ στην οποία ανήκει, έχει ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί του ακόμη, οπότε θα "αναγκαστεί" να τον πουλήσει, αφού δύσκολα -μετά τη θητεία του Παυλίδη στην Ερεντιβίζιε- θα μπορέσει να τον κρατήσει. Σε τέτοιο ενδεχόμενο και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα ήθελαν πολύ να παίξουν μπάλα, αλλά αμφότεροι γνωρίζουν πως τη δεδομένη στιγμή σε καλύτερη θέση για να "συγκινήσουν" τουλάχιστον τον διεθνή μέσο είναι άλλες ομάδες, εκτός Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: Τρόμος στον Ολυμπιακό με Έλληνα άσο - Τον αφήνουν ελεύθερο και υπογράφει Ελλάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags