Facebook Pixel Ζιλ Ντίας - Μαντί Καμαρά: Ποιοι "τρέλαναν" τον Μαρτίνς στη νίκη του Ολυμπιακού Λαμία
| 2019-04-21 23:17:00

Απίστευτος Καμαρά, "σκύλος" Ανδρούτσος - Απογοήτευση για Ντίας, Σολδάνο - Έκπληξη με Νάτχο

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Καμαρά, "σκύλος" Ανδρούτσος - Απογοήτευση για Ντίας, Σολδάνο - Έκπληξη με Νάτχο

Ποιοι "τρέλαναν" τον Μαρτίνς στη Λαμία. Ανάλυση-φωτιά στο sportdog.

Ζιλ Ντίας - Μαντί Καμαρά: Ο Ολυμπιακός έχασε και… μαθηματικά το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο έκανε το χρέος του και πανηγύρισε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά με 3-1 στη Λαμία, σε ένα ματς όπου ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την επόμενη σεζόν.


Άλλωστε, στο λιμάνι έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους τον τελευταίο μήνα πως θα πάνε… με το πόδι στο γκάζι μέχρι το τέλος, καθώς περιμένουν από όλους τους παίκτες να δείξουν στον προπονητή ότι αξίζει να βρίσκονται στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά.

Στη Λαμία λοιπόν, κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος όχι μόνο βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν και ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αφρικανός άσος έδειξε πως έχει τρομερή ποιότητα και ότι αξίζει να υπολογίζεται ως βασικός. Εξίσου καλή εμφάνιση είχε όμως και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος παρότι χρησιμοποιήθηκε αναγκαστικά ως δεξιός μπακ, ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν. Ο Έλληνας είχε διάθεση, βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και γενικά άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε, στέλνοντας μήνυμα στον Μαρτίνς.



Από εκεί και πέρα, αρνητικός ήταν ο Ζιλ Ντίας ο οποίος προβλημάτισε για ακόμα ένα ματς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, που είναι στο λιμάνι ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, κυμάνθηκε σε ρηχά νερά και δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα αν και έπαιξε 90λεπτο. Για δεύτερο λοιπόν συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την Ξάνθη, ο Ντίας δεν ήταν καλός και ο προβληματισμός για το μέλλον του μεγαλώνει.

Αρνητικές είναι οι εντυπώσεις, μέχρι τώρα και για τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος μπήκε στην αρχική ενδεκάδα όμως έγινε αλλαγή στο 58’. Ο Αργεντινός δεν ήταν καλός, είχε μόλις καλή ευκαιρία, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, σε αντίθεση με τον Χασάν που πέρασε στη θέση του, δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε και το τρίτο γκολ της αναμέτρησης.

Τέλος, αξίζει να σταθούμε και στην παρουσία του Νάτχο, ο οποίος αν και… τελειωμένος, πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 84’ έδειξε ορεξάτος και μάλιστα έβγαλε και την ασίστ για το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags