Facebook Pixel "Αυτό μου είπε ο Σαββίδης - Kλάψαμε στο σπίτι του Βιεϊρίνια - Τα έπαιρνε βρώμικα ο Ολυμπιακός"!
| 2019-04-22 14:10:00

"Αυτό μου είπε ο Σαββίδης - Kλάψαμε στο σπίτι του Βιεϊρίνια - Τα έπαιρνε βρώμικα ο Ολυμπιακός"!

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό μου είπε ο Σαββίδης - Kλάψαμε στο σπίτι του Βιεϊρίνια - Τα έπαιρνε βρώμικα ο Ολυμπιακός"!

Απίστευτος παπα-ΠΑΟΚ στο sportdog για κούπα, Ιβάν, φιέστα.

Σε διπλή αποκάλυψη προχώρησε μέσω του sportdog ο παπα-Χρήστος Μήτσιος, γνωστός και ως παπα-ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά από τη μεγάλη φιέστα του Δικέφαλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη την ώρα των πανηγυρισμών, αλλά και στην επαφή του με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, στο σπίτι του, πριν από λίγες ημέρες.

Σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο κυριάρχησε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη. 

"Όλο το βράδυ φωνάζαμε από τη χαρά μας για τον ΠΑΟΚ! Είναι χαρά, γλέντι, πανηγύρι, ομορφιά, είναι εκπλήρωση ενός ονείρου που κράτησε για 35 χρόνια. Το σόου άρχισε μέσα στο γήπεδο και ήταν μοναδικό. Καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν έκανε τέτοιο σόου για ένα πρωτάθλημα. Εγώ, βέβαια, δεν πρόλαβα το παιχνίδι γιατί είχα την ακολουθία, αλλά πρόλαβα μετά το γλέντι", ήταν το αρχικό σχόλιο του παπά-Χρήστου στο sportdog.



Είδαμε φωτογραφία αγκαλιά με τον Ιβάν Σαββίδη και επικοινωνία σας. Τι είπατε;

"Με ευχαρίστησε που ήμουν κοντά του. Κι εγώ από την πλευρά μου του είπα χίλια μπράβο για ό,τι έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ και τους τρελούς οπαδούς του, αλλά και για τη Θεσσαλονίκη. Γιατί έχει κάνει πολλά για την πόλη. Του είπα ότι είμαστε κοντά για τα επόμενα βήματα που θα κάνει. Εκείνος μου απάντησε, με νόημα, ότι τώρα αρχίζουμε. Αυτό ήταν μόνο η αρχή που είδατε, είπε χαρακτηριστικά".

Και του χρόνου το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη ή είναι νωρίς για κάτι τέτοιο;

"Από χθες έχουμε αρχίσει το νέο σύνθημα: Και τον επόμενο Απρίλη και τον επόμενο Απρίλη, θα είμαστε ξανά πρωταθλητές".

Ο Λουτσέσκου θα συνεχίσει στην ομάδα;

"Για να δώσω και μια είδηση, τις προάλλες ήταν στη Θεσσαλονίκη η ρουμανική τηλεόραση και έδωσα συνέντευξη για τον Ραζβάν. Νομίζω ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά για να πάρουμε τη χαρά που έχουμε πάρει. Θέλω να μείνει και, ναι, πιστεύω ότι θα το κάνει".



Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει κυριαρχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός;

"Xάσαμε το πρωτάθλημα πέρσι με άδικο και παράξενο τρόπο, αλλά μας έκανε καλό. Φτιαχτήκαμε και η ομάδα κάθισε και δούλεψε πολύ για να γίνει φέτος πρωταθλήτρια. Έβαλε τις βάσεις για γερή παρουσία στον ελλαδικό αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο. Ο Ολυμπιακός, όμως, κυριάρχησε στην Ελλάδα με βρώμικο τρόπο, κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν και οι οπαδοί του. Κάποιες φορές, μάλιστα, με υπερβρωμικό τρόπο. Εγώ θέλω να κυριαρχήσουμε στην Ελλάδα αλλά με δουλειά, σοβαρότητα και τρέλα, όχι όπως ο Ολυμπιακός".

Γνωρίζουμε την ιδιαίτερη σχέση που έχετε και με τον Βιεϊρίνια, τον μεγάλο άτυχο για τον Δικέφαλο στα τελευταία παιχνίδια.

"Προχθές είχα πάει στο σπίτι του, είπαμε πολλά, ζορίστηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και κλάψαμε πολύ. Είναι τιμή γι' αυτή την ομάδα να έχει τέτοιους παίκτες: Με ποιότητα τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και ως άνθρωποι. Ο Βιεϊρίνια είναι καμάρι για όλη την Ελλάδα".

Πώς θέλετε να κλείσουμε τη συνομιλία μας;

"Να πω καλή Ανάσταση σε όλους, με ευχές για ό,τι καλύτερο στις ζωές όλων μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελός ο πρόεδρος! Τόσα "σκάει" πριμ στους παίκτες - Μυθικό ποσό για τη φιέστα - Θα... ζαλιστείς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags