Facebook Pixel Συγκλονίζει η δήλωση του δακρυσμένου Κούγια: «Θα πετάω σαν Δικέφαλος αετός...»
| 2019-04-22 18:10:00

Συγκλονίζει η δήλωση του δακρυσμένου Κούγια: «Θα πετάω σαν Δικέφαλος αετός...»

Sportdog Team
Συγκλονίζει η δήλωση του δακρυσμένου Κούγια: «Θα πετάω σαν Δικέφαλος αετός...»

Συγκίνησε με τα λόγια του, τους ΠΑΟΚτσήδες.

Ο Γιώργος Κούδας ήταν εμφανώς συγκινημένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του μίλησε για το νέο γήπεδο, λέγοντας πως ακόμα και αν δεν ζει μέχρι να γίνει, θα πετάει ως Δικέφαλος αετός πάνω από αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Είμαι περήφανος γι' αυτή την ομάδα. Ειλικρινά, σε κάποιες στιγμές τη ζήλεψα. Συγχαρητήρια από την κεφαλή, στα αποδυτήρια. Στον προπονητή, στον Παντελή Κωνσταντινίδη και σε όλα τα παιδιά. Έχουν δείξει αυτή την ποιότητα που πιστεύω μας αντιπροσωπεύει και εμάς ως παλιές γενιές", είπε αρχικά για τον τίτλο που πήρε η ομάδα του Λουτσέσκου και πρόσθεσε:  

"Ζηλεύω την ποιότητα που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ. Εμείς εκείνα τα χρόνια, είχαμε αυτή την ποιότητα, αλλά είχαμε και αυτά τα αποδυτήρια. Παίζουν σημαντικό ρόλο στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Γιατί πραγματικά όπως αισθανόμουν τη "δική" μου ομάδα, αυτό βλέπω και σήμερα. Μια οικογένεια. 

Αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος στους φιλάθλους μας και τους δικούς μας που έφυγαν και μας βλέπουν από εκεί ψηλά. Ελπίζω να ζω όταν ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο. Αν δεν ζω, θα πετάω σαν Δικέφαλος Αετός στον αέρα και θα είμαι πάλι εδώ". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags