Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Ο μεγάλος "πονοκέφαλος" του Νίκου Νταμπίζα
| 2019-04-24 10:58:00

"Χαμός" με top όνομα - Τα... σπάει στα αποδυτήρια - Απίστευτη "απειλή" - Είναι... τελειωμένος

του Νίκου Στεργίου
"Χαμός" με top όνομα - Τα... σπάει στα αποδυτήρια - Απίστευτη "απειλή" - Είναι... τελειωμένος

Ποιος τα πήρε στο κρανίο; Γιατί ξέσπασε και τι... ετοιμάζει; 

Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Είχε καταγραφεί τις προηγούμενες μέρες, τουλάχιστον σε επίπεδο φημολογίας. Φημολογίας όμως που προέκυπτε από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και από όσα φέρονταν να διαρρέονται εκεί από τον ίδιο τον παίκτη. Ο Γάλλος έχει... βαρεθεί να διαβάζει πως τελειώνει από το "τριφύλλι", πως αποχωρεί, πως θα λυθεί το συμβόλαιο του.

Και αυτό, σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, τον ενοχλούσε. Και δεν το έκρυβε. Ο λόγος προφανής: κανείς δεν είχε μιλήσει μαζί του, κανείς δεν τον είχε ενημερώσει για το παραμικρό και το κυριότερο, μιλάμε για παίκτη, ο οποίος ανεξαρτήτως της προσφοράς και της εικόνας του, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Συνεπώς, οτιδήποτε και να θελήσει να κάνει η ομάδα, επιβάλλεται να συζητήσει πρώτιστα μαζί του. Σε περίπτωση φυσικά που επιδιώκει συναινετικό "διαζύγιο" με τον Αντονί Μουνιέ. Διαφορετικά, αν δεν θέλει να το κάνει, πολύ απλά, τον αποζημιώνει και τον στέλνει στην ευχή. Κάτι που όμως ο Παναθηναϊκός προφανώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει.

Και έτσι, ο παίκτης… απασφάλισε. Εδωσε πρώτο στίγμα με δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα, χθες έδωσε συνέχεια ακόμη σαφέστερη, κάνοντας λόγο για επιθυμία παραμονής στο σύλλογο, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως δεν θέλει να φύγει αποτυχημένος από τον Παναθηναϊκό.

Πόσο πιο... λιάνα να το κάνει ο Γάλλος; Μπορεί να είχε παρουσιαστεί ως μια εύκολη περίπτωση, μια δεδομένη λύση συνεργασίας, ωστόσο είναι προφανές πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει την παραμικρή διάθεση να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζει φυσικά πως δεν υπολογίζεται, γνωρίζει πως είναι εκτός μπάτζετ το συμβόλαιο του και εννοείται πως σκοπεύει ξεκάθαρα να ψήσει το ψάρι στα χείλη των ανθρώπων του "τριφυλλιού" προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.

Προφανώς, επειδή εννοείται πως η αξιολόγηση των ανθρώπων των "πράσινων" αναφορικά με τον 31χρονο άσο δεν αλλάζει, αλλά ούτε και η στάση του παίκτη, ούσα προάγγελος αυτής που θα ακολουθήσει όταν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, επιβάλλεται εφεξής ιδιαίτερος, πολύ ιδιαίτερος και πολύ προσεκτικός χειρισμός του Νίκου Νταμπίζα με τον Γάλλο, αν δεν θέλει να "φορτωθεί" το παχυλό του συμβόλαιο και την επόμενη χρόνια, ή έστω, να σώσει κάποιο (σημαντικό) μέρος του από την αποζημίωση που θα απαιτηθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags