Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόκριση στον τελικό με θρίλερ η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-04-25 00:03:00

Πρόκριση στον τελικό με θρίλερ η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρόκριση στον τελικό με θρίλερ η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βέρντερ ήταν πολύ σκληρή για να «πεθάνει», επιστρέφοντας από το 0-2, ωστόσο ο Λεβαντόφσκι ευστόχησε στο αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Κομάν και η Μπάγερν προκρίθηκε με το τελικό 2-3 του Βέζερστάντιον στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των Βαυαρών. Δέκα συνεχόμενες νίκες στη Βρέμη, 6/6 προκρίσεις εις βάρος της Βέρντερ, 19 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Υπό αυτά τα δεδομένα ξεκίνησε την προσπάθειά της να βρεθεί στον τελικό η ομάδα του Κόβατς και παρότι φάνηκε πως το παιχνίδι θα κυλούσε κατά τα ειωθότα, χρειάστηκε να «καρδιοχτυπήσει» για να πανηγυρίσει το τελικό 2-3, με το οποίο θα «έκλεινε» τη θέση της στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Στο πρώτο ημίχρονο τη διαφορά έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει από κοντά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος πιέζοντας για την ισοφάριση, αλλά η είσοδος του Γκορέτσκα στη θέση του Γκνάμπρι έμελλε να αλλάξει το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων. Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πάσαρε στον Μίλερ, που αμαρκάριστος σούταρε εύστοχα για το 0-2.

Εκεί όλα φάνηκαν να τελειώνουν, όμως η Βέρντερ σκόπευε να πουλήσει ακριβά το «τομάρι» της. Μάλιστα κατάφερε να σοκάρει τη Μπάγερν, ισοφαρίζοντάς την σε δυο λεπτά! Πρώτα ο Οζάκο (74’) με συρτό σουτ από κοντά μείωσε σε 1-2, ενώ στο 75’ ο Ρασίκα με τεχνικό σουτ στην αριστερή γωνία του Ούλραϊχ ξεσήκωσε το κοινό, κάνοντας το 2-2!

Οι πανηγυρισμοί ωστόσο κράτησαν ελάχιστα, αφού στο 80’ ο Κομάν ανατράπηκε από τον Γκεμπρε Σελασιέ, με τον διαιτητή να παίρνει την αυστηρή απόφαση να υποδείξει την άσπρη βούλα. Από κει ο Λεβαντόφσκι δεν αστόχησε, στέλνοντας τους Βαυαρούς για 23 φορά συνολικά και δεύτερη συνεχόμενη στο Βερολίνο και στον τελικό της 25ης Μαΐου.

Οι συνθέσεις:

Βέρντερ Βρέμης (Κόφελτ): Παβλένκα, Γκεμπρε Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μοϊσάντερ, Αουγκούστινσον (81’ Χάρνικ), Μόβαλντ (65’ Πισάρο), Μ.Έγκεστάιν, Κλάασεν (Τζ. Μ.Έγκεστάιν) , Κρούζε, Οζάκο, Ρασίκα

Μπάγερν Μονάχου (Κόβατς): Ούλραιχ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Χούμελς, Τιάγκο (77’ Ροδρίγκες), Μαρτίνεθ, Γκνάμπρι (58’ Γκορέτσκα), Μίλερ (89’ Ραφίνια), Κομάν, Λεβαντόφσκι

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags