Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Άρης νικά και πρωταθλητές – Καθάρισε ο Παυλίδης
| 2019-04-25 09:50:00

Ο Άρης νικά και πρωταθλητές – Καθάρισε ο Παυλίδης

Sportdog Team
Ο Άρης νικά και πρωταθλητές – Καθάρισε ο Παυλίδης

Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις οι Θεσσαλονικείς.

Νίκη απέναντι στον πρωταθλητή της Football League σημείωσε ο Άρης.

Οι κιντρινόμαυροι επικράτησαν εκτός έδρας σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΝΠΣ Βόλου με 1-0. Σκόρερ της ομάδας του Σάββα Παντελίδη ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος είχε και δοκάρι. Ο προπονητής του Αρη χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, έκανε δοκιμές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Μετά από ένα πρώτο μέρος με αρκετές φάσεις, όπως αναφέρει το Metrosport.gr, ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο 40' αξιοποιώντας την πάσα του Γιάννη Φετφατζίδη και πλασάροντας εύστοχα τον Πίτκα. Νωρίτερα, μια καλή ευκαιρία είχε ο Γιουνές, αλλά και ο Πίτου για τους γηπεδούχους. Το δεύτερο μέρος είχε λιγότερες φάσεις, ο Παυλίδης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ για δεύτερη φορά, όμως από το φάουλ που εκτέλεσε η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Οι κιτρινόμαυροι κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος με τους Βολιώτες να έχουν μια καλή στιγμή με τον Λούκα, αλλά να μην μπορούν να «απαντήσουν».

Βόλος (Χουάν Φαράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης

Άρης (Σ. Παντελίδης): Αναγνωστόπουλος (46΄Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης, Ροζ (46΄Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (78΄Μέρο), Ιντζόγλου (66΄Βαλεριάνος), Σαββίδης (78΄Μπαλικτσής), Ανάκογλου (62΄Κλεμέντε), Παυλίδης, Φετφατζίδης (46΄Μαρτίνες), Γιουνές (46΄Σταματής)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags