Facebook Pixel Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Τσιλιανίδη - Όλα τα δεδομένα
| 2019-04-26 10:45:00

Το πρώτο "μπαμ" του ΠΑΟ - Έκανε "όργια" με ΠΑΟΚ - Έτσι τον φέρνει - "ΟΚ" από Νταμπίζα-Δώνη

του Νίκου Στεργίου
Το πρώτο "μπαμ" του ΠΑΟ - Έκανε "όργια" με ΠΑΟΚ - Έτσι τον φέρνει - "ΟΚ" από Νταμπίζα-Δώνη

Ποιον "ρίχνει" για το deal. Μεταγραφή στο... τσάμπα. Ρεπορτάζ-φωτιά.

Καιρό τώρα, το όνομα του Κοσμά Τσιλιανίδη έχει αναφερθεί ως μεταξύ αυτών που παρακολουθούνται από τον Παναθηναϊκό. Ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης προϋπόθεση πάντα… συγκινητική για το «τριφύλλι» τη δεδομένη χρονική στιγμή και βάσει της οικονομικής συγκυρίας που δεν επιτρέπει «ανοίγματα».

Ηταν από τους πρώτους από τα πολλούς που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι που δέχτηκε πρόταση επέκτασης από τον Αστερα, ωστόσο την κράτησε – ακόμη και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές – στο… περίμενε, λόγω της μάχης των Αρκάδων να μείνουν στην κατηγορία.

Η χτεσινή εμφάνιση του «Τσίλια» στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ήταν κατά γενική ομολογία εξαιρετική και σύμφωνα τουλάχιστον με κάποιες πηγές, ικανή να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των «πράσινων», οι οποίοι πείστηκαν για τις δυνατότητες του, βλέποντας τον κόντρα στο υψηλότερο δυνατό (εντός των συνόρων) επίπεδο.

Το γεγονός είναι πως ο Τσιλιανίδης είχε προταθεί από το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Νταμπίζας και Δώνης είχαν – τότε – απαντήσει πως δεν τους κάνει, πως δεν ενδιαφέρονται ακόμη και αν έμενε (όπως ισχυρίζονταν) ελεύθερος από τον Αστέρα. Εκτοτε, δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πόσο μάλλον όταν ο μάνατζερ του δεν έχει τη δεδομένη στιγμή τις καλύτερες των σχέσεων με τον Παναθηναϊκό. Κάθε άλλο για την ακρίβεια. Αφορμή και αιτία ο ομόσταυλος μανατζερικά του Τσιλιανίδη, Μάρκος Σιφναίος, η αγωνιστική απραξία του οποίου προκάλεσε προ μήνα το διαδικτυακό ξέσπασμα του ατζέντη, ο οποίος έβαλλε με ποστάρισμα του στα social media κατά του συλλόγου και των επιτελών του.

Είναι λοιπόν εξ αυτού προφανές πως τουλάχιστον δίαυλος μεταξύ των δύο πλευρών, δεν υφίσταται. Φυσικά, αν και εφόσον η άποψη των Δώνη – Νταμπίζα έχει αλλάξει σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι και εφόσον ο Τσιλιανίδης είναι απολύτως εντός οικονομικού πλαισίου του «τριφυλλιού», αυτά τα «προβλήματα» πάντα (ή έστω, συνήθως) οι ομάδες βρίσκουν τον τρόπο να τα ξεπερνάνε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags