Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα πληρώσει τους Πράσινους για τον Λουτσιάνο Νέβες η Φλουμινένσε;
| 2019-04-26 21:34:00

Λεφτά από το πουθενά στον ΠΑΟ; - Δεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει με... ξεχασμένο παίκτη!

Sportdog Team
Λεφτά από το πουθενά στον ΠΑΟ; - Δεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει με... ξεχασμένο παίκτη!

Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς.

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι έχουν ήδη... ξεχάσει τον Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας την περσινή σεζόν, όμως αποχώρησε το καλοκαίρι για να ενταχθεί στη βραζιλιάνικη Φλουμινένσε.

Τα καθεστώς της μεταγραφής του Βραζιλιάνου εξέγειρε απορίες, καθώς ενώ είχε γραφτεί πως αποχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή, ο μάνατζέρ του παίκτη τόνισε πέρσι πως ο 26χρονος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό με δανεισμό 1+1 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι Πράσινοι είχαν βάλει ρήτρα 500.000 ευρώ σε περίπτωση που η Φλουμινένσε θελήσει να αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2019.

Κάτι που σημαίνει ότι αν τα λόγια του ευσταθούν, η βραζιλιάνικη ομάδα θα πρέπει να καταβάλλει 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό μέχρι την 1η Ιουλίου (σ.σ όταν ολοκληρώνεται τυπικα η φετινή σεζόν), ειδάλλως έχει την επιλογή να περιμένει το καλοκαίρι του 2020 για να αποκτήσει ως ελεύθερο. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ρισκάρει να χάσει τον Λουτσιάνο, ο οποίος θα έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν πως η Φλουμινένσε είναι ικανοποιημένη με τις εμφανίσεις του Λουτσιάνο, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θα τον αγοράσει από τον Παναθηναϊκό ή όχι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags