Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η σύγκριση των δύο ομάδων από τον Λευτέρη Πανταζή
| 2019-04-27 17:33:00

Λευτέρης Πανταζής: "Αυτή είναι η διαφορά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού" - Τρομερές ατάκες για Σαββίδη!

Sportdog Team
Λευτέρης Πανταζής: "Αυτή είναι η διαφορά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού" - Τρομερές ατάκες για Σαββίδη!

Πού κρίθηκε το φετινό πρωτάθλημα και τι έκανε ο Λουτσέσκου;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος ήταν μια συμπαγής ομάδα, η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε σταθερή πορεία ενώ επισήμανε ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο Ρουμάνος τεχνικός που κέρδισε τα αποδυτήρια και δημιούργησε ένα ποιοτικό σύνολο.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε, έμαθε και κατάφερε να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα και να πετύχει τους στόχους του.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο φετινό πρόσωπο του Ολυμπιακού επισημαίνοντας ότι έπαιξε το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο του β γύρο και αυτό το οφείλει στον προπονητή του.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στη εφημερίδα ΦΩΣ:

Για τον ΠΑΟΚ που πήρε πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια: «Ήταν καλός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είχε σταθερή πορεία, έπαιξε καλά παιχνίδια και ήταν συμπαγής με όλες τις γραμμές του. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν ότι ο ΠΑΟΚ είχε στρωμένη ομάδα από πέρσι ενώ οι Πειραιώτες έφτιαξαν εντελώς νέο σύνολο φέτος και για αυτό άργησαν να δέσουν».

Για τον Λουτσέσκου: «Είναι καλός προπονητής ο Λουτσέσκου. Και έχει και από πίσω του έναν πατέρα προπονητή φτασμένο, που μπορεί να τον συμβουλέψει καθημερινά. Είχε και λύσις από τον πάγκο ο Ρουμάνος, είναι δουλευταράς, ξέρει να επιβιώνει στις δύσκολες καταστάσεις. Από την στιγμή που κέρδισε τα αποδυτήρια, λογικό ήταν να δημιουργήσει ένα πολύ καλό και ποιοτικό σύνολο».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι φίλος. Είναι Πόντιος βλέπεις και αυτός. Τον είχα γνωρίσει πριν από 25 χρόνια, όταν τραγούδησα σε μια εκδήλωση στη Μόσχα μπροστά σε 3.500 άτομα. Όπως και τόσοι άλλοι επιχειρηματίες παλαιότερα, πρώτα πλήρωσε και μετά έμαθε! Έτσι είναι στη ζωή. Έμαθε, λοιπόν, μοίρασε ρόλους σε ανθρώπους της εμπιστοσύνης του και και προχώρησε. Τον εκτιμώ πολύ γιατί είναι Πόντιος και βοηθά καθημερινά τους Πόντιους. Είναι επιτυχημένος πέρα για πέρα, αγαπά πολύ αυτό που κάνει και φυσικά τιμά και με το παραπάνω την καταγωγή του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags