Facebook Pixel Καπίνο... για να ξεχνώ τον πόνο!
| 2011-09-17 19:58:00

Καπίνο... για να ξεχνώ τον πόνο!

Καπίνο... για να ξεχνώ τον πόνο!

Στο πρόσωπο του νεαρού Καπίνου ψάχνει ο Φερέιρα την λύση στο πρόβλημα που προέκυψε στον «άσο» με την αποβολή του Καρνέζη στο 3' στο Περιστέρι! Ποιος είναι και τι έχουν πει για αυτόν...

Ο 17χρονος Στέφανος Καπίνος ανέλαβε να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού μετά την αποβολή του Καρνέζη στο 3' του ματς με τον Ατρόμητο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του βέβαια ο Καπίνος θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο. Τι ταλέντο; Ταλεντάρα σύμφωνα με τον Γκαλίνοβιτς.

Ο Καπίνος ανανέωσε μάλιστα το συμβόλαιό του πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου, όταν η σεναριολογία για τα μεταγραφικά έφερνε τον Γιαπούκοβιτς στην Παιανία. Ο σκύλος τότε βέβαια είχε γράψει: “Ποιος Γιαπούκοβιτς, ο Καπίνος”.

Ο Καπίνος εντάχθηκε το 2007 στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και από την πρώτη χρονιά καθιερώθηκε ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Παίδων, κατακτώντας τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ-18 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το 2009 αναβαθμίστηκε, παρακολουθώντας μέρος των προπονήσεων της μεγάλης ομάδας και το 2010 προτάθηκε να καθιερωθεί ως τρίτος τερματοφύλακας πίσω από τους Τζόρβα και Καρνέζη, αλλά η απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντεζ “πάγωσε” για λίγο την προώθησή του στην α' ομάδα των “πρασίνων”. Το 2011 δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό.

Τα λόγια του Γκαλίνοβιτς

Για τον Καπίνο πάντως είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ένας πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. «Ο Καπίνος είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Ταλεντάρα. Αλλά όπως όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας πρέπει να δουλέψει πολύ. Υπάρχουν όμως και άλλοι αξιόλογοι τερματοφύλακες στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Καλό πάντως είναι σε αυτές τις ηλικίες να αγωνίζονται δανεικοί για να παίζουν», είχε πει ο Κροάτης στα τέλη του Αυγούστου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags