Facebook Pixel Γιώργος Δώνης – Πάνος Αρμενάκας: Απίστευτο ποιον "τελειώνει" ο Δώνης - Ήρθε για ταλεντάρα
| 2019-04-28 22:52:00

Απίστευτο ποιον "τελειώνει" ο Δώνης - Ήρθε για ταλεντάρα - Έπαιξε 38 λεπτά - Αδιανόητη εξέλιξη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο ποιον "τελειώνει" ο Δώνης - Ήρθε για ταλεντάρα - Έπαιξε 38 λεπτά - Αδιανόητη εξέλιξη

Έγινε χαμός μέχρι να κλείσει. Τι συνέβη στο Κορώπι; Είναι δυνατόν;

Γιώργος Δώνης – Πάνος Αρμενάκας: Η ένδεια, συνήθως, μεγιστοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις. Η ανάγκη από κάπου να πιαστείς προκειμένου να δώσεις μια αίσθηση κανονικότητας, ελπίδα.

Κάπως έτσι συνέβη και με τον Πάνο Αρμενάκα. Το wonderkid της... παιδικής του ηλικίας, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση η επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα ούτε καν να δικαιολογεί τη σκέψη για τέτοιο, πλέον, χαρακτηρισμό.

Παρά ταύτα, παρότι άγουρος ποδοσφαιρικά, παρότι με απειροελάχιστη επαγγελματική εμπειρία, πέραν της παρουσίας του σε κάποιες προπονήσεις σε διάφορες ομάδες του εξωτερικού,  έγινε – η ανάγκη που λέγαμε - η ένταξη του στον Παναθηναϊκό σίριαλ στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Κάτι άλλο δεν υπήρχε στον ορίζοντα για τους «πράσινους», οπότε... Αρμενάκας.

Ηρθε, δοκιμάστηκε, ξαναήρθε, ξαναδοκιμάστηκε. Το πήρε πάνω του προκειμένου να βρεθεί η άκρη και να αποδεσμευτεί από την Ουντινέζε και με το μικρότερο (πλην των παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού) υπέγραψε για 1,5 χρόνο στο «τριφύλλι». Και αυτό, παρότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν 100% πεπεισμένος πως μπορεί να προσφέρει. 



Αν ισχύουν, μάλλον ο Ελληνας τεχνικός δίκιο έχει. Σε μια θέση που ο Παναθηναϊκός δεν έχει… τίποτα (εξτρέμ), ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός δεν μπόρεσε να βρει παρά μόνο 38 λεπτά  συμμετοχής ενόσω φοράει την πράσινη φανέλα. Χωρίς φυσικά να φανεί σε αυτά, χωρίς να δείξει κάτι, ενώ ανάλογη (όπως λέγεται) είναι και η εικόνα του στις προπονήσεις, ενός δηλαδή ποδοσφαιριστή με μεγάλο όντως ταλέντο με την μπάλα στα πόδια, αλλά παντελώς ανέτοιμου ακόμη να στηρίξει τακτικά μια επαγγελματική ομάδα, ακόμη και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μπορεί λοιπόν ο Αρμενάκας να κοστίζει… ψίχουλα στον Παναθηναϊκό, αλλά τα λεφτά στον σύλλογο δεν περισσεύουν. Και παρότι μπορεί κάποιος να μεμφθεί το γεγονός πως εξ αρχής δόθηκαν, εν τούτοις, όπως φαίνεται, μοιάζει δύσκολο να συνεχίσουν να προσφέρονται, αφού ολοένα και παγιώνεται η σκέψη στους επιτελείς του Παναθηναϊκού να επιδιώξουν τον τερματισμό του συμβολαίου του Αρμενάκα, συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags