Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ισλάμ Σλιμανί: Η συνέντευξη που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog
| 2019-04-29 12:55:00

"Tραγικός ο Σλιμανί, απορώ με Ολυμπιακό, είναι τρελό - Θα παίξει στην Ευρώπη με Βαλμπουενά;"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Tραγικός ο Σλιμανί, απορώ με Ολυμπιακό, είναι τρελό - Θα παίξει στην Ευρώπη με Βαλμπουενά;"

"Κεραυνοί" από την Τουρκία για τους "ερυθρόλευκους" στόχους.

Ολυμπιακός - Ισλάμ Σλιμανί: Τις τελευταίες ημέρες το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Βλέπετε από τις αρχές Απριλίου υπάρχουν αναφορές ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Σλιμανί, ο οποίος εδώ και καιρό δεν βρίσκεται στα πλάνα της Φενέρ. Παρ' όλα αυτά οι Eρυθρόλευκοι δεν κλείνουν την πόρτα τους στον Αλγερινό επιθετικό που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης από τη Λέστερ.

Μια εικόνα για την κατάσταση του Αλγερινού φορ μας δίνει ο Μουσταφά Καργκίν. «Ο Ισλάμ Σλιμανί είναι ένας δυνατός επιθετικός με καλά φυσικά χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι σε τραγική κατάσταση. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται γι' αυτόν», σχολιάζει ο Τούρκος έμπορος αθλητικού ιματισμού από την Πόλη.



Ερωτηθείς για την τελευταίο παιχνίδι του παίκτη, ο άνθρωπος που αρθρογραφεί στο campion.gr ξεκαθάρισε, ότι «δεν έχει τραυματισμό, αλλά ο προπονητής δεν τον παίρνει καν στην αποστολή. Έχει να παίξει από τις 16 Φεβρουαρίου, είναι πάνω από δύο μήνες μακρυά από την αγωνιστική δράση».

Ο Καργκίν εξέφρασε συν τοις άλλοις τον προβληματισμό του για τα οικονομικά δεδομένα στο συμβόλαιο του Σλιμανί με τη Φενέρ. «Το δάνειο στη Λέστερ είναι 1,5 εκατ. ευρώ και 4 εκατ. οι ετήσιες απολαβές του. Είναι πραγματικά τρελό», λέει.

Ο καλός φίλος παρακολούθησε τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ιστορική πρόκριση επί της Μίλαν. Οπότε όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει την περίπτωση του Βαλμπουενά που ακούστηκε μέσα Μαρτίου για τους Πειραιώτες η απάντησή του είχε σχέση με τους ευρωπαϊκούς στόχους των ερυθρόλευκων.

«Για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι καλός. Για ευρωπαϊκή επιτυχία όμως ο Βαλμπουενά στα 34 του θεωρείται αρκετά μεγάλος», κατέληξε ο Μουσταφά Καργκίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα-σοκ για Ολυμπιακό - Χαλασμός Κυρίου στο Λιμάνι - Τι θα κάνει τώρα ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags