Facebook Pixel Ατρόμητος - Νταμίρ Κάναντι: Συζητάει ένα μήνα με τη Νυρεμβέργη
| 2019-05-01 10:00:00

Ψήνεται διαζύγιο-βόμβα στη Superleague - "Χουνέρι" σε top ομάδα από τον κόουτς - Εκεί θέλει να πάει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ψήνεται διαζύγιο-βόμβα στη Superleague - "Χουνέρι" σε top ομάδα από τον κόουτς - Εκεί θέλει να πάει!

Κάνει επαφές ένα μήνα. Πότε θα χαιρετήσει. Τρομερό παρασκήνιο!

Ατρόμητος - Ντάμιρ Κάναντι: Μετά το ματς στο "Βικελίδης", ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα ρεπορτάζ που τον συνέδεαν με τη Νυρεμβέργη, τα χαρακτήρισε fake news. Κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, όταν πλέον το θέμα έφτασε και στα γερμανικά media, τα οποία ως γνωστόν δεν ανακυκλώνουν απλώς, αλλά δημοσιεύουν ό,τι έχει βάση και υπόσταση, ο Αυστριακός τεχνικός έκανε λόγο για "τιμητικό ενδιαφέρον" και "όνειρο να προπονήσω στη Γερμανία".

Ξεπερνώντας την προφανή... κωλοτούμπα του 48χρονου κόουτς, ο οποίος μάλλον έχει περάσει για ιθαγενείς τα ελληνικά media και πλασάρει καθρεφτάκια μπας και τους θαμπώσει, είναι απολύτως τσεκαρισμένο και επιβεβαιωμένο πλέον, πως ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης και συζητάει με τον πρόσφατα προσληφθέντα εκεί τεχνικό διευθυντή, Ρόμπερτ Παλικούτσα, τουλάχιστον από τις αρχές Απριλίου. Ο Παλίκουτσα άλλωστε ήταν αυτός που ήθελε τον Αυστριακό τεχνικό το φθινόπωρο στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όταν είχε εκεί, αντίστοιχο πόστο.

Η... εξέλιξη βέβαια, βάσει του ρεπορτάζ είναι πως από εκεί που ο Ντάμιρ Κάναντι δήλωνε, στην αρχική διαρροή του θέματος, "έξαλλος με τα δημοσιεύματα" και πως "δεν έχει καμία απολύτως επαφή με καμία ομάδα", πλέον, φέρεται -σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν και από τον Ατρόμητο- να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους των Περιστεριωτών πως έχει δεχθεί κρούση από γερμανική ομάδα, χωρίς όμως (πάντα σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές) να την κατονομάζει.

Για να σταματήσουμε το συνεχές κρυφτό, επαναλαμβάνουμε: ο 48χρονος τεχνικός συζητάει με τη Νυρεμβέργη εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον. Στην αρχή, επειδή ακριβώς το πλαίσιο των συζητήσεων του με τους Βαυαρούς ήταν συγκεκριμένο (έπρεπε πρώτα να αναλάβει τεχνικός διευθυντής ο Παλίκουτσα, μετά να "περαστεί" στη διοίκηση και μετά να επιβεβαιωθεί ο υποβιβασμός της Νυρεμβέργης που είναι και το μόνο που εκκρεμεί από τις παραπάνω προϋποθέσεις), αρνούνταν κατηγορηματικά το οτιδήποτε, ακόμη και στους στενούς του συνεργάτες στον Ατρόμητο,  οι οποίοι βέβαια -χρόνια στην πιάτσα- έμαθαν την αλήθεια και τι ισχύει, κάτι που σιγά σιγά παραδέχεται και ο Αυστριακός.

Μόνο και μόνο άλλωστε το γεγονός πως από εκεί που το θέμα της ανανέωσης του προπονητή του Ατρόμητου θα "έκλεινε το πολύ ως το πρώτο 15μερο του Απριλίου" και πλέον, μετά από αλλεπάλληλες "καθυστερήσεις" έχει οριοθετηθεί ως ημερομηνία εξελίξεων η... προσεχής Δευτέρα (6 Μάϊου...), τα λέει όλα. Τότε άλλωστε, ακόμη και η τελευταία των προϋποθέσεων που είχε τεθεί στις κουβέντες του Αυστριακού με τον Παλίκουτσα, ο μαθηματικός δηλαδή υποβιβασμός της Νυρεμβέργης είναι πολύ πιθανό να έχει οριστικοποιηθεί.

Το τι θα επιλέξει ο 48χρονος κόουτς, δεν γίνεται να το γνωρίζουμε. Δεν γίνεται όμως να κλείνουμε και τα μάτια στο τι γίνεται ακριβώς τον τελευταίο μήνα, που συνεχώς βαφτίζεται το κρέας ψάρι, προκειμένου να μη φανερωθούν πραγματικές προθέσεις και η πραγματική υπόσταση του θέματος της παραμονής ή όχι του Αυστριακού στο Περιστέρι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags