Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζερεμί Ματιέ: Γι’ αυτόν τα δίνει όλα ο Μαρινάκης
| 2019-05-01 11:22:00

Γι’ αυτόν τα δίνει όλα ο Μαρινάκης - "Ντου" Καρεμπέ - Απίστευτη "αρπαγή" - Έρχεται για ηγέτης

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτόν τα δίνει όλα ο Μαρινάκης - "Ντου" Καρεμπέ - Απίστευτη "αρπαγή" - Έρχεται για ηγέτης

Mεταγραφή με τρελά λεφτά. Πώς θα γίνει. Διάβασε sportdog...

Ολυμπιακός - Ζερεμί Ματιέ: Αναλύσαμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, διεξοδικά, το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γάλλο αμυτνικό, ο οποίος εμφανίζεται σε Πορτογαλία και Γαλλία ως βασικός μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών, με κάποιες μάλιστα αναφορές να προχωράνε ακόμη περισσότερο κάνοντας λόγο για συμφωνία των "ερυθρόλευκων" με τον 36χρονο στόπερ.

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Όντως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τη θέση του "ηγέτη" της άμυνας των "ερυθρόλευκων". Κοινής αποδοχής, τόσο από τον κόουτς Μαρτίνς όσο και τους άλλους επιτελείς του μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου.

Ο παίκτης δεν έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ. Το τρέχον του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και τα "λιοντάρια" δεν έχουν option επέκτασης.  Απλώς, εκτιμώντας την προσφορά του στη διετία που βρίσκεται στη Λισαβώνα, έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να τον κρατήσουν, προτείνοντας του νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες όμως απολαβές από τις τρέχουσες του (σ.σ. 2 εκατ. ευρώ).

Δεν έχει γίνει, ακόμη, κάτι τέτοιο, γιατί ο Γάλλος στόπερ είχε προ καιρού διαμηνύσει στη διοίκηση της Σπόρτινγκ πως επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του, θεωρώντας πως έχει ακόμη πιθανότητες  να βρει ένα συμβόλαιο που να τον καλύπτει, αλλά κυρίως μια ομάδα με στόχους, στην οποία και θα μπορέσει, έστω και συμπληρωματικά να προσφέρει.

Αν αλλάξει άποψη και αν προτάξει το οικονομικό, τότε η Σπόρτινγκ, δεδομένα θα έχει προβάδισμα, αφού εκτιμάται πως μπορεί να του προσφέρει ένα συμβόλαιο που θα φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός; Ακόμη στην προσπάθεια των συμπατριωτών του Ζερεμί Ματιέ (Καρεμπέ, Μοντεστό) να τον "ψήσουν" για την προοπτική των "ερυθρόλευκων", αφού ο άλλοτε διεθνής Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν φαίνεται να έχει την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος ψηλά στις επιλογές του. 

Εδώ, όπως εκτιμάται τόσο στην Πορτογαλία, αλλά και εντός του συλλόγου, βρίσκεται το "κλειδί" της προσπάθειας του Ολυμπιακού. Στο αν δηλαδή θα καταφέρουν οι άνθρωποι του club να δώσουν κίνητρο στον παίκτη προκειμένου να δει με... άλλο μάτι το ελληνικό πρωτάθλημα και την πιθανότητα να αγωνιστεί εδώ στο φινάλε της καριέρας του. Αν επιτευχθεί αυτό, τα υπόλοιπα βρίσκονται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος με τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού - Είναι φανατικός καπνιστής - Δείτε πώς προκαλεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags