Facebook Pixel AEK - Όγκνιεν Βράνιες: Πώς η Ένωση θα φέρει πίσω τον Βόσνιο στόπερ
| 2019-05-02 13:17:00

Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτός "τρελαίνει" την ΑΕΚ - Έγινε κίνηση-ματ - Θα "πέσει" το ΟΑΚΑ - Δεν... αντέχεται

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτός "τρελαίνει" την ΑΕΚ - Έγινε κίνηση-ματ - Θα "πέσει" το ΟΑΚΑ - Δεν... αντέχεται

Απερίγραπτο θρίλερ και άγριο "παιχνίδι". Κερδίζει η Ένωση; 

Παρότι... περίεργες οι τελευταίες μέρες, λόγω γιορτών και αργιών, η τάση της ΑΕΚ, η στάση και η πολιτική της, τουλάχιστον όπως αυτή αποτυπώνεται από τις διαρροές των ανθρώπων της ως προς την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες είναι προφανώς... καταπραϋντική.

Καταγράψαμε τις προηγούμενες μέρες σε αναλυτικό ρεπορτάζ μας, το πώς ακριβώς έχουν πλέον τα πράγματα στην προσπάθεια της Ένωσης για επιστροφή του διεθνούς Βόσνιου στόπερ, επισημαίνοντας πως πλέον ουσιαστικά μιλάμε για... πόκερ. Ή, αν προτιμάτε, μια διελκυστίνδα.

Που αφορά το timing, την επιμονή, τις σωστές κινήσεις και -το σημαντικότερο ίσως- ποιος από τους εμπλεκόμενους θα "λυγίσει" και θα υποκύψει στα "θέλω" του άλλου. Γνωστό πως η Ένωση δεν ανεβαίνει ευρώ από τις 400.000 ευρώ, το (περίπου) 50% δηλαδή του συμβολαίου που έχει ο παίκτης στην Άντερλεχτ.

Γνωστό επίσης πως η Άντερλεχτ, δεν θα... ταπεινωθεί περισσότερο, με το να πληρώσει και από πάνω μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, τον οποίο "χρυσοπλήρωσε" για να αγοράσει πέρυσι μόνο και μόνο για να εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές αποτυχίες της σύγχρονης ιστορίας της. 

Και εδώ αρχίζει η... διελκυστίνδα. Η ΑΕΚ, έχοντας σύμμαχο τον Όγκνιεν Βράνιες, περιμένει την... πλήρη απογοήτευση της Άντερλεχτ στις όποιες αναζητήσεις της να βρει λύση για τον Βόσνιο από άλλη, πλην Ένωσης, ομάδα.

Οι Βέλγοι από την πλευρά τους, παίζουν το "χαρτί" της απομόνωσης, του παραγκωνισμού, της αγωνιστικής "εξαφάνισης" του παίκτη, ο οποίος και συνεπώς πιέζεται για να δεχθεί τον δανεισμό, αλλά με λιγότερα χρήματα από αυτά που εισπράττει.

Και αυτά, την ώρα που η ελληνική ομάδα, παίζει το "παιχνίδι", διαρρέοντας και απαντώντας συνεχώς, πως ο Βόσνιος δεν αποτελεί μονόδρομο για την κάλυψη της θέσης του στόπερ και πως υπάρχουν και άλλες επιλογές που εξετάζει. Προφανώς και συνίσταται υπομονή, αφού λογικά θα υπάρχουν αρκετά επεισόδια ακόμη στο συγκεκριμένο "έργο"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελάθηκε ο Τίγρης - Φέρνει παικταρά της Μπαρτσελόνα - Τον θέλει όλη η Ισπανία - Δεν είναι troll

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags