Facebook Pixel ΑΕΚ: Η επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία
| 2019-05-04 11:49:00

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή ο Βράνιες - Μήνυμα παραμονής από βασικό της ΑΕΚ

Sportdog Team
Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή ο Βράνιες - Μήνυμα παραμονής από βασικό της ΑΕΚ

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ένωση.

ΑΕΚ: Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία ενώ στην Ένωση θέλει να παραμείνει και ο Άλεφ, που όπως δήλωσε ελπίζει να βρεθεί μια λύση με την Μπράγκα.

Συγκεκριμένα το θέμα του Βόσνιου αμυντικού θα συζητηθεί έντονα μετά τον τελικό του Κυπέλλου, αφού όπως γράφουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο οι Κιτρινόμαυροι είναι διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.

Με τη σειρά της η βελγική ομάδα που θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη, τον οποίο δεν υπολογίζει ενόψει της νέα σεζόν, δείχνει να είναι πρόθυμη ώστε να πετύχει μαι συμφωνία με την Ένωση.

Θέλει να μείνει στον Δικέφαλο και ο Άλεφ

Ο Βραζιλιάνος μέσος σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να παραμείνει στην Ένωση και την επόμενη σεζόν και ελπίζει πως θα επιτευχθεί μια συμφωνία με την Μπράγκα στην οποία αγωνίζεται.

Η οψιόν αγοράς του αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια και στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τόσα λεφτά.

Ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα O'Jogo είπε: "Η τιμή αυτή είναι πολύ πάνω από τα χρήματα που θέλει να δώσει η ΑΕΚ αλλά μου λένε ότι θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση. Η ΑΕΚ προσπαθεί να καταλήξει σε μια συμφωνία με την Μπράγκα. Έχω προσαρμοστεί στην ΑΕΚ και δεν θα ήθελα να αλλάξω ομάδα. Η σεζόν είναι καλή για εμένα, νιώθω χαρούμενος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags