Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ενρίκε να επιστρέφει στην αποστολή
| 2019-05-04 15:07:00

Αυτή είναι η τελευταία αποστολή του ΠΑΟΚ - Απρόοπτο με Μάτος - Επιστροφή έκπληξη

Sportdog Team
Αυτή είναι η τελευταία αποστολή του ΠΑΟΚ - Απρόοπτο με Μάτος - Επιστροφή έκπληξη

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στα Γιάννενα και ως πρωταθλητής πλέον θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, με στόχο τη νίκη που θα τον κάνει να τερματίσει αήττητος αυτή τη χρονιά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Πέδρο Ενρίκε να επιστρέφει στην αποστολή ενώ εκτός έμεινε ο Λέο Μάτος καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να μείνει προληπτικά εκτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

Με μία απουσία της τελευταίας στιγμής θα ταξιδέψει ο Δικέφαλος στα Γιάννενα για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ, καθώς ο Λέο Μάτος τέθηκε εκτός μάχης.

"Ο Βραζιλιάνος μπακ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίστηκε προληπτικά να κάνει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, γεγονός που τον κρατάει εκτός από την τελευταία αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί από την πλευρά του έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα. Οι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ ακολούθησαν τα ειδικά προγράμματά τους.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη στους Ζωσιμάδες περιελάμβανε πέρα από ζέσταμα και παιχνίδια 5 Vs 2, ασκήσεις τακτικής, οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής:

Πασχαλάκης , Ρέι , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Τόσκα , Κάνιας , Μίσιτς , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Ενρίκε , Σφιντέρσκι , Άκπομ ."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags