Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος στα όνειρα της Ντόρτμουντ - "Αυτοκτόνησε" ξανά και... χάρισε τον τίτλο στη Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-04 22:06:00

Τέλος στα όνειρα της Ντόρτμουντ - "Αυτοκτόνησε" ξανά και... χάρισε τον τίτλο στη Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τέλος στα όνειρα της Ντόρτμουντ - "Αυτοκτόνησε" ξανά και... χάρισε τον τίτλο στη Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τη Βέρντερ.

Bundesliga - Μπορούσια Ντόρτμουντ: Αν οι Βεστφαλοί ήλπιζαν σε θαύμα για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, πλέον δεν μπορούν να υπολογίζουν ούτε σε αυτό μετά την καταδικαστική ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Βέρντερ4 Βρέμης.

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0, όμως ισοφαρίστηκε εξαιτίας παιδικών λαθών στην άμυνα, με αποτέλεσμα η Μπάγερν Μονάχου να παραμείνει τέσσερις πόντους μπροστά της και να θέλει μια νίκη ή δύο ισοπαλίες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Πούλισιτς άνοιξε το σκορ στο 6' και ο Αλκάθερ πέτυχε το 2-0 με φανταστική εκτέλεση φάουλ στο 40', όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ υπέστη καθίζηση. Ο Μπούρκι έκανε τραγικό λάθος και δέχθηκε γκολ κάτω από τα πόδια σε σουτ του Μόχβαλντ στο 70', ενώ στο 75' ο Πιζάρο διαμόρφωσε το τελικό 2-2 έπειτα από νέο "δώρο" της άμυνας.

Η ισοπαλία, πάντως, δεν βόλεψε ούτε τη Βέρνντερ, η οποία μάλλον χάνει το... τρένο της Ευρώπης. Αυτό θα συμβεί και μαθηματικά εάν η Μπάγερ Λεβαρκούζεν νικήσει αύριο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags