Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συνέντευξη στο sportdog για τον Εντουάρντο!
| 2019-05-05 13:25:00

"Ξεχωρίζει στο γήπεδο, ξέρει μπάλα - Θέλουν λεφτά από Ολυμπιακό, είναι στοίχημα - Είχε τραυματισμό"

του Γιώργου Κτενά
"Ξεχωρίζει στο γήπεδο, ξέρει μπάλα - Θέλουν λεφτά από Ολυμπιακό, είναι στοίχημα - Είχε τραυματισμό"

Ένας "ειδικός" στο sportdog για Εντουάρντο και Μαραφόνα.
 

Ολυμπιακός: Με κολακευτικά λόγια μίλησε στο sportdog ο δημοσιογράφος Κώστας Ζάγκας για τον Εντουάρντο, τον χαφ της Ιντερνασιονάλ που φέτος έκανε καλή σεζόν με τη φανέλα της Μπελενένσες και το όνομά του συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό.

Άριστος γνώστης του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ο καλός συνάδελφος ανέλυσε το παιχνίδι Βραζιλιάνου άσου, ενώ αποκάλυψε ότι και η Μπράγκα τον έχει στη δική της λίστα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μαραφόνα, που επίσης ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αν και προέρχεται από σημαντική αγωνιστική απραξία.



"Πρόκειται για σταθερό παίκτη στην απόδοσή του, με αμυντικά καθήκοντα, που ενδιαφέρεται και η Μπράγκα για την απόκτησή του. Έκανε καλή σεζόν στην Μπελενένσες, αλλά έχει συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ. Όποια ομάδα τον θέλει, πρέπει να μιλήσει με τους Βραζιλιάνους", ήταν το αρχικό σχόλιο του Κ. Ζάγκα στο sportdog, για τον Βραζιλιάνο χαφ.

Μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις;

"Νομίζω ότι κατά συνθήκη έπαιζε ως αμυντικός μέσος στην Μπελενένσες, πιο πολύ είναι κεντρικός χαφ. Βραζιλιάνος είναι, ξέρει μπάλα, σίγουρα μπορεί να αντεπεξέλθει και σε αυτή τη θέση. Και στη Βραζιλία πρέπει να έπαιζε πιο προωθημένος. Ψηλός παίκτης είναι, ξεχωρίζει στο γήπεδο".

Ξέρουμε ποια είναι η τιμή του;

"Δεν ξέρω πόσα μπορεί να ζητάει η Ιντερνασιονάλ για την παραχώρησή του, αλλά οι Βραζιλιάνοι δεν πουλάνε ποτέ φθηνά. Ειδικά κάποιον παίκτη που έχει κάνει καλή σεζόν, όπως ο Εντουάρντο. Βέβαια, είναι γεγονός ότι η Μπράγκα, που επίσης τον έχει στη λίστα της, δεν δίνει ποτέ πολλά χρήματα για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή. Και, παράλληλα, έχει καλά δουλεμένες τις υποθέσεις με τις οποίες ασχολείται. Κάνουν πολύ καλό σκάουτινγκ, δεν ψωνίζουν στην τύχη".

Ταιριάζει σε ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που κάνει πρωταθλητισμό και συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

"Πιστεύω ότι θα είναι στοίχημα, δεν μπορούμε να πούμε αν θα βγει ή όχι. Στη Μπελενένσες φάνηκε, αλλά σε κάποια πιο μεγάλη ομάδα με περισσότερες απαιτήσεις και πίεση, δεν ξέρω τι θα κάνει. Γιατί η Μπελενένσες είναι μικρομεσαία ομάδα στην Πορτογαλία, αν και φέτος έκανε καλή σεζόν".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον τερματοφύλακα Χοσέ Κάρλος Μαραφόνα, το όνομα του οποίου επίσης έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

"Είχε έναν τραυματισμό πρόπερσι και δεν έχει παίξει καθόλου. Ενώ έδειχνε ότι θα είχε καλή εξέλιξη, έναν σοβαρός τραυματισμός τον είχε αφήσει εκτός. Είχε φτάσει μέχρι την Εθνική ομάδα, τον είχε καλέσει ο Φερνάντο Σάντος σε κάποια φιλικά για τρίτο τερματοφύλακα. Είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, φάνηκε ότι θα μπορούσε να ανέβει πολύ. Αλλά ο τραυματισμός του τον κράτησε πίσω, καθώς πέρασε τη φετινή σεζόν στον πάγκο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags