Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Γιώργος Χριστοβασίλης: "Δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός"
| 2019-05-05 23:20:00

"Πυρά" Χριστοβασίλη - "Αιχμές" για οπαδούς και διαιτησία - "Δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός"!

Sportdog Team
"Πυρά" Χριστοβασίλη - "Αιχμές" για οπαδούς και διαιτησία - "Δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός"!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Γιώργος Χριστοβασίλης: Αιχμές για τη συμπεριφορά των οπαδών του "Άγιαξ" άφησε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, σχολιάζοντας τα επεισόδια που οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη συνολική στάση τους στη διάρκεια της σεζόν.

Ο κ. Χριστοβασίλης αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση, τονίζοντας πως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα και ο ΠΑΣ θα κινηθεί νομικά για να αποφύγει τον υποβιβασμό, για τον οποίο εξέφρασε την άποψη πως δεν είναι οριστικός.

Παράλληλα, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του στον σύλλογο, ενώ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στα φετινά παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Όπως πήγαν τα πράγματα φέτος, είχαμε πολλές ατυχίες, ήρθε κι το μοιραίο σήμερα. Θα δούμε αν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός γηπέδου. Όσο για τον κόσμο, ενώ όλα τα χρόνια ήταν μαζί με την ομάδα σήμερα έδειξε ότι ήταν απέναντι και στην ομάδα και σε μένα προσωπικά. Εύχομαι να σκεφτούν ότι αυτό που κάνανε ήταν λάθος απέναντι στην ομάδα. Πάντα υπάρχει επόμενη μέρα. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό, ήταν στα πλάνα μας ότι ίσως συμβεί. Οπωσδήποτε υπάρχει πλάνο και για την επόμενη μέρα. 

Πιστεύω ότι δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και στα επόμενα θέματα, που θα είναι πια εξωγηπεδικά και θα δούμε τις επόμενες ημερες τι θα γίνει. Νομικά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κυνηγήσουμε. Υπάρχουν κάποιες ευθύνες, τις οποίες θα κυνηγήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Φέτος η ομάδα είχε το περισσότερο βάθος από τα τελευταία εννιά χρόνια. Ξεκινήσαμε με τέσσερα σέντερ φορ. Δεν αποδείχθηκε ότι μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Τελευταία στιγμή έφυγε ο Κόντε και δε μπορέσαμε να τον κρτήσουμε. Κακώς πολλοί λένε ότι δεν είχαμε ρόστερ. Το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν και οι πολλοί τραυματισμοί ήταν οι κύριες αιτίες. Και μετά έρχονται και τα διαιτητικά λάθη να σφραγίσουν αυτή την κακή πορεία. Φέτος αδικηθήκαμε σε πολλά παιχνίδια, δε λέω ότι το κάνανε σκοπίμως αλλά όταν επαναλαμβάνονται νομίζεις ότι κάτι συμβαίνει. Φέτος μας βρήκαν αδύνατους και μας ρίξανε πιο χαμηλά.

Δεν ξέρουμε τί θα γίνει την επόμενη χρονιά. Η αναδιάρθρωση δεν έχει γίνει. Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα η κυβέρνηση ούτε η ΕΠΟ. Αν δεν περάσει η αναδιάρθρωση που έχει καθυστερήσει τι περιμένανε, να δουν ποιος θα πέσει και μετά να δούμε τί θα γίνει; Εγώ εδώ θα είμαι. Τώρα αν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη και έρθει κάποιος πολύ πιο δυνατός τότε διαθέσιμος είμαι. Διαφορετικά θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags