Facebook Pixel Ατρόμητος: Βόμβες στο Περιστέρι - Τα... γκρεμίζει όλα ο Σπανός - Σαρωτικές αλλαγές - Ποιον φέρνει αντι-Κάναντι;
| 2019-05-06 11:51:00

Βόμβες στο Περιστέρι - Τα... γκρεμίζει όλα ο Σπανός - Σαρωτικές αλλαγές - Ποιον φέρνει αντι-Κάναντι;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβες στο Περιστέρι - Τα... γκρεμίζει όλα ο Σπανός - Σαρωτικές αλλαγές - Ποιον φέρνει αντι-Κάναντι;

Τσουνάμι αποχωρήσεων. Τι γίνεται με top ονόματα. Ραγδαίες εξελίξεις!

Τέλος λοιπόν και ο Νταμίρ Κάναντι. Αυτό το κακόγουστο ομολογουμένως σίριαλ του τελευταίου μήνα ολοκληρώθηκε χθες με τον Αυστριακό να ανακοινώνει επισήμως αυτό που είχαν... τούμπανο στο Περιστέρι και από την περασμένη Πέμπτη τουλάχιστον, οι συνεργάτες του στη διοίκηση και στο αγωνιστικό τμήμα γνώριζαν. Αποχωρεί ύστερα από σαφώς μια επιτυχημένη διετία, με τη Νυρεμβέργη να τον περιμένει όπως άλλωστε έχει συμφωνήσει σχετικά από τις αρχές Απριλίου.

Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο είναι το ζητούμενο πλέον. Και όχι μόνο στον πάγκο, αφού ο πήχης της συγκεκριμένης διετίας έχει ανέβει κατακόρυφα και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Μια πρώτη ματιά όμως εν όψει του "χτισίματος" της νέας σεζόν αναδεικνύει αρκετά ζητήματα. Και ειδικά αν προσμετρήσουμε τον παράγοντα χρόνο, αφού και φέτος, οι Περιστεριώτες θα μπουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, διεκδικώντας (επιτέλους) κάτι καλό στη διοργάνωση.

Στο θέμα του προπονητή, προεργασία έχει γίνει. Από την εγχώρια αγορά, δύο είναι τα ονόματα που σε πρώτο βαθμό "παίζουν". Ο παλιός γνώριμος του συλλόγου, Μιχάλης Γρηγορίου και ο Γιάννης Πετράκης, ενώ ένας ακόμη παλιός γνώριμος, ο Τραϊανός Δέλλας υφίσταται μεν ως επιλογή, όχι όμως συγκεντρώνοντας πολλές πιθανότητες.

Η δεύτερη τάση που υπάρχει είναι να ακολουθηθεί το "παράδειγμα Κάναντι", δηλαδή να γίνει κίνηση για συμφωνία  με προπονητή από το εξωτερικό, ανάλογου background, κουλτούρας, παραστάσεων και φιλοσοφίας με τον επιτυχημένο Αυστριακό. Δύσκολο ακούγεται, αλλά σίγουρα, από τη στιγμή που "κλήρωσε" μια φορά το "λαχείο" (Κάναντι), τουλάχιστον υπάρχει πλέον η τεχνογνωσία στον σύλλογο για να αυξηθούν οι πιθανότητες να κληρώσει ξανά.

Σε επίπεδο ρόστερ τώρα, αρκετές οι "τρύπες". Παίκτες που συνδέθηκαν με την παρουσία του Κάναντι, όπως οι Μπρούνο και Σάκιτς, δεν θα συνεχίσουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Οι δανεικοί του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να υπολογίζονται εκ νέου. Ο Κουλούρης βάζει πλώρη για εξωτερικό, αυτή είναι και η βασική αναζήτηση και για τον Χατζηισαϊα, ενώ και ο Ουάρντα, χάνοντας συνεχώς "κανονάκια" μετά τη χειμερινή επιστροφή του δεν θα παραμείνει.

Προσθέστε και πως τα θέματα της παραμονής του Μπουσούλατζιτς, Ουγκράι είναι ορθάνοιχτα και εύκολα προκύπτει ο πολύ απαιτητικός γρίφος που καλούνται οι άνθρωποι του Ατρομήτου να επιλύσουν. Και γρήγορα…

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags