Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης για τελικό Κύπέλλου: "Εγκληματεί κατά των φιλάθλων η Κυβέρνηση"
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-07 18:22:00

"Καρφιά" Ζαγοράκη για τον τελικό: "Εγκληματεί εις βάρος των φιλάθλων η Κυβέρνηση"

Sportdog Team
"Καρφιά" Ζαγοράκη για τον τελικό: "Εγκληματεί εις βάρος των φιλάθλων η Κυβέρνηση"

Επίθεση του παλαίμαχου άσου εν όψει του μεγάλου αγώνα.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας "ξεσπάθωσε" κατά της Κυβέρνησης με αφορμή την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίχως την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Όπως τόνισε ο Ζαγοράκης σε ανάρτησή του στο Facebook, η Κυβέρνηση εγκληματεί κατά των Ελλήνων φιλάθλων με την απόφασή αυτή και ουσιαστικά επιβραβεύει όσους δημιουργούν προβλήματα και απαγορεύει την είσοδο στα γήπεδα στους αγνούς φιλάθλους.

«Πριν από τρία χρόνια η Κυβέρνηση αποφάσιζε να διοργανώσει τον πρώτο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, εκεί όπου πραγματικά είναι η θέση του κάθε φιλάθλου, εκεί όπου πρέπει να είναι σε κάθε γήπεδο της ελληνικής επικράτειας. Τρία χρόνια μετά η ίδια Κυβέρνηση έρχεται και πάλι, με τη λογική «βάζουμε λουκέτο σε όλα», να «εγκληματήσει» εις βάρος των φιλάθλων και του αθλήματος δηλώνοντας πλήρη αδυναμία να διαφυλάξει και να προφυλάξει την σωματική ακεραιότητα όλων όσοι ήθελαν να είναι παρόντες στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δυστυχώς με την απόφαση αυτή επιβραβεύονται, επί της ουσίας, οι λίγοι και οι πολλοί μένουν μακριά από τα γήπεδα. Τελικός-γιορτή δεν υπάρχει χωρίς φιλάθλους, ούτε με κλειστές τις πόρτες αναβαθμίζεται το ποδόσφαιρο. Ως άνθρωπος που έμαθε να παίζει σε γεμάτα γήπεδα εύχομαι και ελπίζω η τωρινή απόφαση να είναι και η τελευταία. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον κόσμο και τα γεμάτα γήπεδα, όχι άδειες εξέδρες και κενά καθίσματα», ήταν το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags