Facebook Pixel Απίστευτος Κάναντι: "Χουνέρι" πριν φύγει απ' τον Ατρόμητο - Μέσα πρώην Ολυμπιακού - Αυτούς "κλέβει"!
| 2019-05-08 12:20:00

Απίστευτος Κάναντι: "Χουνέρι" πριν φύγει απ' τον Ατρόμητο - Μέσα πρώην Ολυμπιακού - Αυτούς "κλέβει"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Κάναντι: "Χουνέρι" πριν φύγει απ' τον Ατρόμητο - Μέσα πρώην Ολυμπιακού - Αυτούς "κλέβει"!

"Φωτιές" στη Superleague. Τι... σκαρώνει; Ψαγμένο παρασκήνιο.

Σιγά που δεν θα αξιοποιούνταν η ευκαιρία. Η πρόσληψη του παλιού υπευθύνου των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ από τη Χέρτα Βερολίνου και η συμφωνία (απομένουν οι ανακοινώσεις) του Νταμίρ Κάναντι με τη Νυρεμβέργη ανανεώσαν το... ενδιαφέρον των Ελλήνων ατζέντηδων, οι οποίοι βλέπουν από τις συγκεκριμένες εξελίξεις ένα πεδίο για "προώθηση" της πραμάτειας τους.

Χωρίς υπερβολή, τις τελευταίες μέρες, τα τηλέφωνα των δύο προπονητών (αλλά και των εκπροσώπων τους) έχουν πάρει "φωτιά". Συνεχείς οι προτάσεις που δέχονται από ατζέντηδες, οι οποίοι ποντάρουν στη γνώση των εν Ελλάδι καταστάσεων από τους δύο τεχνικούς και φροντίζουν να πάρουν... σειρά προτεραιότητας στις μεταγραφικές αναζητήσεις των Στορκ, Κάναντι σε Χέρτα και Νυρεμβέργη αντίστοιχα.

Δύσκολο φυσικά. Το επίπεδο της Μπουντεσλίγκα είναι απλησίαστο για αρκετούς από τους προτεινόμενους, ενώ και η Χέρτα -εν προκειμένω- είναι ομάδα που σπάνια εμπιστεύεται (ή έστω "κοιτάει") ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί της Νυρεμβέργης ίσως να είναι μια πιο προσιτή περίπτωση. Εκτός... θαύματος υποβιβάζονται, μπαίνουν σε καθεστώς ριζικής αναδιαμόρφωσης του ρόστερ τους, ο Κάναντι δεν έχει κρύψει ποτέ (στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του) την καλή άποψη που έχει για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές -με τους οποίους συνεργάστηκε και στον Ατρόμητο, αλλά και άλλους- και εκεί προφανώς ποντάρουν οι Ελληνες ατζέντηδες, προτείνοντας -με προνομιακές απ' ότι μαθαίνουμε συνθήκες... - τους πελάτες τους.

Για τη Νυρεμβέργη και τον Κάναντι μάλιστα συγκεκριμένα, το να αποκτήσει και... ελληνική παρέα ίσως να μην είναι και τόσο... προχωρημένο σενάριο. Κάθε άλλο μάλιστα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags