Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι... Μέλμπεργκ - Στόπερ-ηγέτη "χτυπάει" ο Ολυμπιακός
| 2019-05-08 21:08:00

Αυτός είναι... Μέλμπεργκ - Στόπερ-ηγέτη "χτυπάει" ο Ολυμπιακός - Είχε "τελειώσει" τον Μάρκο Σίλβα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός είναι... Μέλμπεργκ - Στόπερ-ηγέτη "χτυπάει" ο Ολυμπιακός - Είχε "τελειώσει" τον Μάρκο Σίλβα!

Έμπειρος Λατίνος με σούπερ βιογραφικό. Τρελό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός: Το Sportime σήμερα, στα χαμηλά, αναφέρει ένα όνομα κεντρικού αμυντικού που έχει… ιστορία στον Ολυμπιακό. Ο Γκουστάβο Καμπράλ, ο 34χρονος Αργεντινός, πολύπειρος, με οκτώ χρόνια παρουσίας, συνεπέστατης καθ’ όλα, στα γήπεδα της Πριμέρα, τα επτά εξ αυτών με τη φανέλα της Θέλτα.

Μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο, ικανοποιώντας -πέραν της εμπειρίας- και το κριτήριο που δεδομένα "μετράει" στη μεταγραφική αναζήτηση του Ολυμπιακού, αφού το ζητούμενο είναι (εύλογα) να αποφευχθούν (προς το παρόν τουλάχιστον) περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα χρειαστεί να πληρωθούν και οι ομάδες τους.

Ας το κρατήσουμε το όνομα του. Πέραν αυτού όμως, ας θυμηθούμε και μια ιστορία που δεν είναι γνωστή. Ο Καμπράλ δεν είναι… φετινός γνώριμος των "ερυθρόλευκων". Η πρώτη επαφή των δύο πλευρών έγινε το 2016. Και τότε, ο Λατίνος στόπερ έμενε ελεύθερος από τη Θέλτα. Ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, τον ξεχωρίζει από τους αρκετούς που του έχουν προταθεί και εισηγείται την απόκτησή του.

Φεύγοντας μάλιστα για τις καλοκαιρινές του διακοπές λαμβάνει βεβαίωση πως θα γίνει κίνηση, έχοντας μάλιστα και ο ίδιος θετικό feedback από την πλευρά του ποδοσφαιριστή (μέσω των προσωπικών του επαφών). Ο Ολυμπιακός όντως κινείται, αλλά η αλήθεια είναι όχι και τόσο… εμφατικά. Ο Καμπράλ,  για διάφορους λόγους, παρότι όντως το συζήταγε να έρθει στην Ελλάδα, τελικά αποφασίζει να ανανεώσει στη Θέλτα (το τότε συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι).

Κάτι που ήταν και μεταξύ των λόγων (δεν ήταν ο μόνος σίγουρα, ήταν αρκετοί, αλλά έπαιξε τον ρόλο του) που ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό αφού πέραν του ότι δεν αποκτήθηκε ο Καμπράλ, δεν είχε γίνει και καμία κίνηση από όσες τουλάχιστον ο ίδιος είχε εισηγηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη "βόμβα" Μπέου στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Το deal της χρονιάς - Χαμός σε ιστορική ομάδα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags