Facebook Pixel Europa League: Τσέλσι - Άρσεναλ το ζευγάρι του τελικού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-10 00:48:00

Τα σαρώνουν όλα οι Άγγλοι – Πήρε το «θρίλερ» η Τσέλσι – «Εμφύλιος» με Άρσεναλ στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα σαρώνουν όλα οι Άγγλοι – Πήρε το «θρίλερ» η Τσέλσι – «Εμφύλιος» με Άρσεναλ στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκριση "θρίλερ" στα πέναλτι για τους Λονδρέζους!

Europa League: Αγγλική υπόθεση θα είναι ο τελικός και της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωσης.

Μετά την πρόκριση Λίβερπουλ και Τότεναμ στον τελικό του Champions League, Τσέλσι και Άρσεναλ θα αποτελέσουν τον τελικό του Europa League, ολοκληρώνοντας μια μαγική σεζόν για το αγγλικό ποδόσφαιρο!

Μετά την πρόκριση της Άρσεναλ με δύο νίκες επί της Βαλένθια, η Τσέλσι πέρασε στα πέναλτι με 4-3 (1-1 η κανονική διάρκεια) και έδωσε ραντεβού με τη συμπολίτισσα στο Μπακού στις 29 Μαΐου!

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 28’ με άψογο πλασέ του Λόφτους-Τσικ από όμορφη κάθετη μπαλιά του Αζάρ, όμως το βαρύ πυροβολικό της Άιντραχτ, ο Γιόβιτς, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) με ψύχραιμο πλασέ στο 49’ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί η Άιντραχτ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, αμφότερες με τον Αλέρ, που ανάγκασε τον Λουίζ στο 100’ και τον Τζαπακόστα στο 105’ να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.

Το 1-1 δεν άλλαξε και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Στην ψυχοφθόρο διαδικασία, πρωταγωνιστής ήταν ο Κέπα, που έπιασε δύο πέναλτι, και μοιραίος ο Πασιένσια. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αστόχησε στο τελευταίο της Άιντραχτ και εν συνεχεία ο Αζάρ δεν λάθεψε, καθώς σκόραρε για το τελικό 4-3 και έστειλε την Τσέλσι στον τελικό!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags