Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Τον "κλέβουν" μέσα από τα χέρια της Ένωσης
| 2019-05-10 10:58:00

ΣΟΚ για ΑΕΚ πριν τον τελικό - Χάνει την "καψούρα" - Νέα "κλοπή" μετά τον Ολυμπιακό - Αποκάλυψη-φωτιά

του Γιώργου Θεοδωράκη
ΣΟΚ για ΑΕΚ πριν τον τελικό - Χάνει την "καψούρα" - Νέα "κλοπή" μετά τον Ολυμπιακό - Αποκάλυψη-φωτιά

Ξαφνική "επίθεση" ανάβει φωτιές στην Ένωση. Τι θα κάνει ο Τίγρης;

ΑΕΚ -  Όγκνιεν Βράνιες: Από την πρώτη στιγμή της... υπεραισιοδοξίας που προέκυψε αναφορικά με την πιθανότητα επιστροφής του Βόσνιου στην Ένωση, στο sportdog κρατήσαμε (κατά το δυνατόν) μικρό καλάθι. Παρουσιάσαμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, ακόμη και με εκατέρωθεν (Άντερλεχτ - ΑΕΚ) καλή θέληση, τονίζοντας πως ο καταλύτης για να γίνει αυτό το deal ήταν (και παραμένει) ο ίδιος ο παίκτης.

Και αυτό γιατί, η ελληνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει μεγαλύτερο από το 50% του συμβολαίου του στον βελγικό σύλλογο, την ώρα που η Άντερλεχτ, λογικά και αναμενόμενα, δεν δέχεται να... ξαναπληρώσει την ομάδα από την οποία αγόρασε τον ποδοσφαιριστή. Όσο απογοητευμένοι και ίσως και απελπισμένοι να είναι οι "μωβέ", Μάιο μήνα, το ενδεχόμενο να καλύψουν και μέρος του συμβολαίου του Βόσνιου προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα που χρυσοπλήρωσαν για να τον αποκτήσουν, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούν.

Έτσι, το όλο deal στην παρούσα τουλάχιστον φάση του εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος αν έλεγε "ναι" στο "μαχαίρι" του 50%, θα είχε ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναμενόμενα επίσης και απολύτως εύλογα όμως, ο Όγκνιεν Βράνιες δεν κάνει ούτε... ευρώ πίσω από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει και -προφανώς με την στήριξη και της ΑΕΚ- πιέζει την Άντερλεχτ μέσω... αδράνειας, αφού όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο "συζητήσιμοι" θα είναι οι Βέλγοι προκειμένου, έστω να περιορίσουν μέρος της χασούρας τους (και είναι χασούρα από τη στιγμή που ούτε η μεταγραφή τους βγήκε, ούτε και υπολογίζουν εφεξής στον παίκτη).

Το θέμα βέβαια είναι πως παρά την... κατεστραμμένη (για διάφορους λόγους) φήμη του, ο διεθνής άσος εξακολουθεί να έχει αγορά. Ή, έστω, η Άντερλεχτ εξακολουθεί να επιδιώκει να του τη δημιουργήσει. Χθεσινό τιτίβισμα Γάλλου δημοσιογράφου κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ρεμς για τον παίκτη, οποία συνηθίζει να ποντάρει σε τέτοιες περιπτώσεις, παικτών δηλαδή που βρίσκονται σε limit down στην καριέρα ή στην τρέχουσα ομάδα τους και έχει φυσικά και ελληνικό παρελθόν, αφού πέρυσι έδωσε λύση στον... γρίφο Ένγκελς για τον Ολυμπιακό, αποκτώντας τον δανεικό από τους "ερυθρόλευκους". Ο Βέλγος τα... έσπασε φέτος στο σαμπιονά, το ρίσκο του γαλλικού συλλόγου δικαιώθηκε και έτσι τον απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες.

Και τώρα, η Ρεμς φαίνεται να "τζογάρει" με μια ακόμη περίπτωση στόπερ, που δεδομένα θα αποκτήσει... κοψοχρονιά. Εύλογο συνεπώς το ότι αν θεωρήσουμε -λόγω της εγκυρότητας του δημοσιογράφου- αξιόπιστο το συγκεκριμένο νέο, τότε τα προβλήματα της Ένωσης αυξάνονται στην προσπάθεια της να επαναφέρει τον Βόσνιο στις τάξεις της. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags