Facebook Pixel Ατρόμητος - Μαρίνος Ουζουνίδης: Υποψήφιος για τη διαδοχή του Κάναντι - Τον θέλει ο Σπανός
| 2019-05-10 20:23:00

"Μπαμ" top ελληνικής ομάδας με Ουζουνίδη – Τον θέλει σαν τρελός ο πρόεδρος, τα σκάει χοντρά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Μπαμ" top ελληνικής ομάδας με Ουζουνίδη – Τον θέλει σαν τρελός ο πρόεδρος, τα σκάει χοντρά!

Ο Μαρίνος "ψάχνεται" για το εξωτερικό, αλλά…

Ατρόμητος - Μαρίνος Ουζουνίδης: Γνωστή και καταγεγραμμένη η τάση στο Περιστέρι για την διαδοχική του Νταμίρ Κάναντι. Εχοντας βρει… λαβράκι με τον Νταμίρ Κάναντι, λογικό είναι Αγγελόπουλος και Σπανός να ψάχνουν για τον διάδοχο του Αυστριακού μια… φωτοτυπία του. Προπονητή δηλαδή από το εξωτερικό, νεαρό,  φιλόδοξο, με έργο στην προηγούμενη ομάδα του, χωρίς κατ’ ανάγκην αυτή να είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη χώρα του και κάποιον ο οποίος θα αντιληφθεί – γιατί πλέον ο Ατρόμητος μπορεί να το προβάλλει αυτό με τον Κάναντι να μετακομίζει στη Νυρεμβέργη – πως ο ερχομός του στο Περιστέρι μπορεί να λειτουργήσει ως σταθμός για την εξέλιξη (και «προαγωγή») της καριέρας του.

Η μοναδική εξαίρεση που θα έκαναν οι Περιστεριώτες, επιλέγοντας Ελληνα τεχνικό, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δεδομένη η εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του πρώην προπονητή των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, δεδομένη η εμπιστοσύνη που υπάρχει για τις ικανότητες του, δεδομένη και η κρούση που έχει ήδη γίνει στην πλευρά του, προκειμένου να διαπιστωθούν οι δικές του προτεραιότηες  και δική του διάθεση αναφορικά με την προοπτική μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.



Ο Ουζουνίδης, μετά τη λύση του συμβολαίου του στην ΑΕΚ, λογικά έχει στρέψει την προσοχή του στο εξωτερικό, αναζητώντας εκεί ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Λογικό απολύτως, αφού μετά τις θητείες του σε «πράσινους» και «κιτρινόμαυρους» δεν έχει και πολλά περιθώρια για δουλειά στην Ελλάδα. Εκτός αν δεχτεί να κάνει (θεωρητικά) ένα βήμα πίσω, αναλαμβάνοντας μια ομάδα δεύτερης γραμμής, τόσο σε επίπεδο φιλοδοξιών και στόχων όσο και «βαρύτητας».

Και ο Ατρόμητος εντάσσεται σε αυτήν την κατηγορία, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ποντάρουν στο γεγονός πως ο Ουζουνίδης δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο εκτός των συνόρων και με όπλο την εξέλιξη του συλλόγου τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να «δελεάσουν» τον Εβρίτη τεχνικό. Κακά τα ψέματα, είναι το μόνο με το οποίο μπορούν να το κάνουν, αφού και οικονομικά, αν δεν υπάρχει διάθεση εκ μέρους του Ουζουνίδη για πολύ μεγάλη μείωση των απαιτήσεων του,  η απόσταση των δύο πλευρών είναι πολύ μεγάλη, παρότι για χάρη του Ουζουνίδη στον Ατρόμητο υπάρχει η τάση να γίνει μια (μικρή έστω) υπέρβαση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags