Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το παλεύει για Ροντρίγκο Μολέντο - Ζητά υπερβολικά χρήματα η Ιντερνασιονάλ
| 2019-05-10 22:40:00

"Καθάρισε" ΠΑΟ και παλεύει - Τεράστια διαφορά - Είναι τρελή "καψούρα" - Τόσα λεφτά στον... παλαβό;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καθάρισε" ΠΑΟ και παλεύει - Τεράστια διαφορά - Είναι τρελή "καψούρα" - Τόσα λεφτά στον... παλαβό;

Φοβερή μάχη για πρώην "πράσινο". Δεν κάνουν πίσω. Όλη η αλήθεια.

Ολυμπιακός: Και εκεί που είχαμε ξεχάσει τον Ροντρίγκο Μολέντο, να σου οι Βραζιλιάνοι ν’ ανάβουν ξανά φωτιές. Ιστοσελίδα της χώρας έκανε  λόγο σήμερα για προσφορά του Ολυμπιακού για τον 32χρονο στόπερ ύψους 2 εκατ. ευρώ. Και  μάλιστα, πρόσφατες πληροφορίες που αναδημοσιεύονται από ελληνικές πηγές θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να αυξάνουν την πρόταση τους στα 3 εκατ. ευρώ.

Δύο, τρία, καμία σημασία δεν έχει. Και εξηγούμαστε. Όπως και στο παρελθόν έχουμε αναφέρει, ο δίαυλος και η επαφή του Ολυμπιακού με την Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο είναι συνεχείς από πέρυσι. Και αν πέρυσι, η ενεργή ρήτρα 5 εκατ. ευρώ που θα έπρεπε ο βραζιλιάνικος σύλλογος να πληρώσει στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ο Μολέντο επέστρεφε στην Ελλάδα, αποτέλεσε τον καταλύτη της αρνητικής έκβασης της όποιας προσπάθειας έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», φέτος, με τη ρήτρα αυτή να μην υφίσταται πλέον, τα πράγματα «σκοντάφτουν» στις απαιτήσεις της Ιντερνασιονάλ.

Εννιά παιχνίδια έχει δώσει σε πρωτάθλημα (3) και Κόπα Λιμπερταδόρες από το ξεκίνημα της σεζόν, στις αρχές Μαρτίου. Ο Μολέντο έχει αγωνιστεί και στα εννιά, μόλις σε ένα χωρίς να βγάλει 90λεπτο, ερχόμενος από τον πάγκο στο 68’ της αναμέτρησης με την Τσαπεκοένσε στην πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο. Δείγμα αν μη τι άλλο του πόσο σημαντικός είναι ο Βραζιλιάνος στόπερ για την ομάδα του. Και φυσικά δεν είναι διατεθειμένη να τον ξεπουλήσει, ούτε καν να τον μοσχοπουλήσει, πατώντας προφανώς και στο συμβόλαιο του Μολέντο, το οποίο και ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν και πάλι επαφές με την Ιντερνασιονάλ πως οι απαιτήσεις της είναι 5 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια, πλέον, ξεκινάνε από το συγκεκριμένο ποσό. Ποσό που, χωρίς καν να  μπούμε στη διαδικασία να εξετάσουμε τον περίφημο ψυχισμό του Μολέντο (ψυχισμό που γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό από τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών όταν τελικά αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό επιλέγοντας τον επαναπατρισμό), είναι απαγορευτικό για οποιαδήποτε σκέψη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags