Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Χάρης Κοπιτσής μίλησε αποκλειστικά στο sportdog!
| 2019-05-12 13:25:00

Ξέσπασμα Κοπιτσή για το μπουκάλι: "Προσβολή από ΠΑΟΚτσήδες - Το είδαμε στο VAR, ήταν πέναλτι"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ξέσπασμα Κοπιτσή για το μπουκάλι: "Προσβολή από ΠΑΟΚτσήδες - Το είδαμε στο VAR, ήταν πέναλτι"

Ο άνθρωπος που δέχτηκε επίθεση στον τελικό μιλά στο Sportdog.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Την εκκίνηση του άμεσου σχεδιασμού στην ΑΕΚ κρίνει ως επιτακτική ο Χάρης Κοπισής. Ο βετεράνος μπακ-χαφ της Ένωσης μίλησε στο Sportdog μετά την απώλεια του Κυπέλλου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και απέδωσε τις αιτίες μίας ακόμας ήττας από τους Θεσσαλονικείς. Παράλληλα σχολίασε την κρίση του διαιτητή στη φάση του χεριού, ενώ μίλησε και για την επόμενη ημέρα και το μέλλον του Χιμένεθ. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε.

Γιατί έχασε η ΑΕΚ;

«Ο τελικός δεν ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι. Ήταν ένα ματς που θα πήγαινε στο γκολ. Αυτό το έβαλε ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να σταθώ εκεί, αλλά υπάρχει ένα χέρι που είναι πέναλτι. Παρ'όλα αυτά, δεν νομίζω, ότι μετά το γκολ είδαμε αντίδραση από ΑΕΚ. Δεν πολέμησε και δεν έδωσε το κάτι παραπάνω. Σε αυτά τα τρία στοιχεία κρίθηκε το αποτέλεσμα σε μία κρύα ατμόσφαιρα».

Άρα η χρήση του VAR βγήκε... οφσάιντ στον τελικό;

«Η φάση του χεριού είναι πεντακάθαρη. Το μηχάνημα δεν έκανε λάθος. Η κρίση του διαιτητή ήταν λανθασμένη. Το είδαμε όλοι. Δεν ξέρω με ποια λογική δεν το έδωσε. Στο υπόλοιπο κομμάτι ο διαιτητής δεν έπαιξε ρόλο».

Ποια διδάγματα δίνει ο τελικός με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ;

«Μέσα από μία χρονιά που δεν ήταν αυτή που θέλαμε ήρθε και την τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να βγάλουμε μία ξεκάθαρη άποψη του τι έγινε αυτήν τη χρονιά για να μην ξανασυμβεί. Είναι ανεπίτρεπτο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Χθες που λέει ο λόγος. Πρέπει να είναι ουσιαστικός, γιατί πλησιάζει η ώρα που θα μπούμε στο γήπεδο. Πρέπει η συγκυρία της επιστροφής στη Φιλαδέλφεια να γίνει με μία πανίσχυρη ομάδα».

Πώς βλέπεις το μέλλον του Χιμένεθ;

«Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πήραμε το πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ήρθε σε μία καμπή του πρωταθλήματος που δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Οι αποφάσεις αφορούν περισσότερο τη διοίκηση. Ο άνθρωπος έχει δώσει τα πάντα. Αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να προσφέρει. Ξέρουμε τις δυνατότητες του Χιμένεθ και ως ΑΕΚ γνωρίζουμε τι ζητάμε».

Στον τελικό ήσουν καλεσμένος στην Cosmote TV όπου εσύ με τον Παντελή Καφέ δεχτήκατε μία επίθεση με νερά από οπαδούς του ΠΑΟΚ πάνω στο ντελίριο των πανηγυρισμών τους. Έδωσες μία πολύ εύστοχη απάντηση σε αυτούς λέγοντας, ότι στην ΑΕΚ έμαθες να σέβεσαι τον αντίπαλο. Πως σχολιάζεις το περιστατικό;

«Είναι ξεκάθαρο αυτό. Αυτό έχω μάθει στην ΑΕΚ όλα τα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Ο σεβασμός στον άλλο μεταφέρθηκε από την οικογένειά μου και ενισχύθηκε στην Ένωση. Νομίζω, ότι σε έναν τελικό σε σχεδόν άδειο γήπεδο δημιουργήθηκαν καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να είχαν δημιουργηθεί. Έγιναν πράγματα που δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει. Παρ' όλα αυτά εμείς στην ΑΕΚ κοιτάμε τον εαυτό μας. Δεν κρίνουμε τους άλλους. Θέλουμε οι δικές μας πράξεις να είναι σωστές και να τιμούν την ΑΕΚ. Αυτό πρεσβεύουμε. Δεν ρίχνουμε ευθύνες στους άλλους αναλαμβάνουμε ευθύνες ως ΑΕΚ. Τέτοιες πράξεις δεν προσβάλλουν εμένα και την ΑΕΚ. Προσβάλλουν όλον τον φίλαθλο κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση-βόμβα για Ολυμπιακό - Επιστρέφει "τελειωμένος" του Μπέντο - "Κλαίει" ο Σισέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags