Facebook Pixel Sportdog.gr | Σποντάρα για ΑΕΚ από Κρέσπο: « Δεν θα θέλει να ξαναπαίξει με τον ΠΑΟΚ»
| 2019-05-12 16:28:00

Σποντάρα για ΑΕΚ από Κρέσπο: « Δεν θα θέλει να ξαναπαίξει με τον ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Σποντάρα για ΑΕΚ από Κρέσπο: « Δεν θα θέλει να ξαναπαίξει με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ισπανός έριξε μεγάλο καρφί.

Αιχμές για την ΑΕΚ έριξε σε δήλωσή του ο Ανχελ Κρέσπο αμέσως μετά τον νικηφόρο για τον ΠΑΟΚ τελικό Κυπέλλου και την κατάκτηση του νταπλ.

«Νομίζω ότι δεν θέλουν να παίξουν ξανά απέναντι μας αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα, το δείξαμε σε τρεις τελικούς, σε αυτές τις τρεις χρονιές. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, ένα καλό τεχνικό επιτελείο και είμαστε σε πολύ καλή περίοδο», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός, ενώ αναφερθείς στην παρουσία ξένων διαιτητών σημείωσε:

«Οι Έλληνες διαιτητές έχουν πολύ πίεση. Βλέπετε τι γίνεται, όταν μια ομάδα δεν κερδίζει, την επομένη ο διαιτητής είναι στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα εδώ και πρέπει να τα διορθώσουμε. Χρειαζόμαστε βελτίωση. Τώρα η λύση έρχεται από το εξωτερικό και είναι το καλύτερο για όλους».

Ο Κρέσπο αναφέρθηκε, επίσης, και στο ζήτημα των ανανεώσεων: «Θα ήθελα τον Βαρέλα, τον Κάνιας, τον Σάκχοφ, θέλω πολλούς παίκτες για τη νέα σεζόν. Πιστεύω πως έχουμε σημαντικούς παίκτες, που παίζουν σχεδόν πάντα και για ορισμένους από αυτούς είναι εύκολο να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους».

Όσο για την επόμενη μέρα; «Θα δούμε και θα σκεφτούμε για την επόμενη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πετύχαμε φέτος. Έχουμε μέταλλο νικητή. Μετά θα μας απασχολήσει η νέα σεζόν. Καταλαβαίνω πως το κλαμπ και οι οπαδοί όσο κερδίζουμε, όσο δημιουργούμε τέτοια ρεκόρ, θα ζητούν περισσότερα αλλά θα πρέπει να εκτιμήσουμε το τώρα, πετύχαμε κάτι απίστευτο, πήραμε το νταμπλ που δεν είχε συμβεί ποτέ, ας το απολαύσουμε, ας χαλαρώσουμε, ας αδειάσουμε το μυαλό μας και μετά να σκεφτούμε τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags