Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ατεχνος φορ για Ολυμπιακό o Βινίσιους, θυμίζει... Κωνσταντίνου"
| 2019-05-12 21:45:00

"Ατεχνος φορ, θυμίζει... Κωνσταντίνου - Ψάχνεται σαν τρελός - Το γκολ με Μίλαν τα λέει όλα"

του Γιώργου Κτενά
"Ατεχνος φορ, θυμίζει... Κωνσταντίνου - Ψάχνεται σαν τρελός - Το γκολ με Μίλαν τα λέει όλα"

Ατάκες-φωτια για top στόχο του Ολυμπιακού. Το έχουν σκεφτεί καλά;

Ολυμπιακός: Ως έναν αξιόπιστο επιθετικό, που θυμίζει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, χαρακτήρισε στο sportdog τον Κάρλος Βινίσιους ο Μιχάλης Σινάκος.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο, σχολίασε ακόμα ότι εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που πήρε στη Μονακό και ότι είναι μαχητικός στο παιχνίδι του, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Μονακό να επιδιώξει την παραμονή του στη Γαλλία. 

Μιχάλη, ποια είναι η άποψή σου για τον Βινίσιους που βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στη Μονακό;

"Πρόκειται για κλασικό φορ, ψηλό, δυνατό, άτεχνο αλλά μαχητικό. Θυμίζει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, αλλά είναι ένα κλικ πιο αδύνατος. Τις εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Ζαρντίμ. Έχει βάλει δύο γκολ, το ένα με τη Λιλ που έκανε πολύ καλή κίνηση και ανέδειξε στοιχεία που δεν γνώριζα ότι τα έχει. Και το άλλο εναντίον της Σεντ Ετιέν, στην ήττα της ομάδας του με 3-2. Δεν είναι για πέταμα, αντίθετα, είναι και σε πολύ καλή ηλικία. Θεωρώ ότι έχει πράγματα για να δώσει".

"Αξιόπιστος - Στο συν η ζυγαριά - Άρπαξε τις ευκαιρίες"

Πιστεύεις ότι μπορεί να επιδιώξει η Μονακό να τον κρατήσει ή θα επιστρέψει στη Νάπολι;

"Είναι γεγονός ότι ψάχνει σαν τρελός τις ευκαιρίες, κάπου είχα διαβάσει ότι είχε παλέψει πολύ μέχρι να φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Στη Μονακό υποστηρίζουν ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θέλουν να φτιάξουν πολύ ισχυρή ομάδα, θέλουν να είναι δεύτεροι πίσω από την Παρί και σκοπεύουν να ρίξουν πολλά λεφτά στην ομάδα. Με αυτά τα δεδομένα δεν θα απέκλεια να έκανε κίνηση για να τον κρατήσει, αλλά σίγουρα όχι ως πρώτη επιλογή".

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του;

"Πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ μαχητικός, έχει καλό κεφάλι, μπαίνει στις φάσεις κ.λπ. Το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι εναντίον της Μίλαν, δείχνει κάποια από ωραία στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του".

Μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού, δηλαδή; Σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στην Ευρώπη;

"Είναι καλός και αξιόπιστος ποδοσφαιριστής. Αλλά είναι συγκεκριμένα εκείνα που κάνει στο γήπεδο: Δεν θα του ζητήσεις να πάει στα άκρα, για παράδειγμα. Να σημειώσω, βέβαια, ότι η Μονακό έχει ως πρώτο βιολί τον Φαλκάο, εκείνος είναι που βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Δεν ξέρω αν υπάρξουν απαιτήσεις  βασικού από τον Βινίσιους, πώς μπορεί να λειτουργήσει. Η ζυγαριά, πάντως, γέρνει προς το συν. Στη Μονακό, άλλωστε, είναι ήδη πολύ ικανοποιημένοι μαζί του, έχει προσφέρει παραπάνω από όσα περίμεναν. Πήρε κάποιες ευκαιρίες σε ομάδα που έχει παίκτες με προσωπικότητα και εμπειρίες και τις άρπαξε από τα μαλλιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Mολότοφ" Αλέφαντου για ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου: "Κι άλλο νταμπλ - Δεν θέλει μεταγραφή - Κοιμούνται"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags