Facebook Pixel Μανόλο Χιμένεθ - Νίκος Λυμπερόπουλος: Παίρνει "κεφάλια" ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ
| 2019-05-14 11:21:00

Οι πρώτες "ρουκέτες" στην ΑΕΚ - Παίρνει "κεφάλια" ο Τίγρης - Αυτούς "καρφώνουν" - Αποκάλυψη-φωτιά

του Γιώργου Θεοδωράκη
Οι πρώτες "ρουκέτες" στην ΑΕΚ - Παίρνει "κεφάλια" ο Τίγρης - Αυτούς "καρφώνουν" - Αποκάλυψη-φωτιά

Σαρωτικές αλλαγές. Ποιους παίρνει η μπάλα. "Καυτό" πρωτοσέλιδο.

Μανόλο Χιμένεθ - Νίκος Λυμπερόπουλος: Πάντα υπάρχει σημειολογία στα πρωτοσέλιδα. Ειδικά σε μέρες κρίσης και εσωστρέφειας, όπως αυτές που διέρχεται εκ νέου η ΑΕΚ, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μια εφημερίδα, όπως η "ΩΡΑ", η οποία δεδομένα και απήχηση έχει στον κόσμο της Ένωσης, αλλά το κυριότερο και εξαιρετικές προσβάσεις στα ανώτερα κλιμάκια της ομάδας, με αποτέλεσμα ό,τι γράφει, να είναι -αν μη τι άλλο- και "φιλταρισμένο"και τσεκαρισμένο.

Τι το χαρακτηριστικό λοιπόν έχει το σημερινό της πρωτοσέλιδο; Τίτλος "όλα στον αέρα", δύο φωτογραφίες, Μανόλο Χιμένεθ και Νίκου Λυπερόπουλου, υπότιτλος: "μετά από μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ αγωνιστική σεζόν, θα ήταν εντελώς αφύσικο να υπάρχει ικανοποίηση για τον οποιονδήποτε στην ΑΕΚ", και ακόμη ένα "χτύπημα", δίπλα από τις φωτογραφίες των δύο ανδρών: "Εντονος προβληματισμός για την ψυχολογική ανετοιμότητα, με την οποία παρουσιάστηκε η ομάδα στον τελικό, αλλά και για να μην επαναληφθούν λάθη σαν του περυσινού καλοκαιριού". 

Πιο… σαφές δεν μπορεί να γίνει! Ψυχολογική ανετοιμότητα λοιπόν χρεώνεται στον Μανόλο Χιμένεθ, παρότι για πάνω από 10 μέρες, ρεπορταζιακά, έβγαινε από την ΑΕΚ για... μέγα πάθος και "σκοτωμό" για μια θέση στην αποστολή κτλ, κτλ., τα λάθη του σχεδιασμού του περασμένου καλοκαιριού τα χρεώνεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος. 

Παρότι είναι πασίγνωστο πως η συμμετοχή του παλαίμαχου επιθετικού στον συγκεκριμένο σχεδιασμό και στην εκτέλεσή του ήταν μηδαμινή, κάτι που πρακτικά αναγνωρίστηκε όταν -προ μηνών- επιβεβαιώθηκε η παραμονή του στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και η "ψήφος εμπιστοσύνης" που πήρε (όπως χαρακτηριστικά είχε αναφερθεί) για να είναι αυτός που φέτος θα αναλάμβανε την μεταγραφική δραστηριότητα του συλλόγου.

Όπως και να 'χει και παρά τις προφανείς αντιφάσεις, είναι σαφές πως πέραν των παικτών, έχουν μπει πλέον για τα καλά στο κάδρο οι δύο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Και το παράδοξο είναι πως και για τους δύο, παραμονές του τελικού, δεν υπήρχε το παραμικρό θέμα, η παραμικρή αμφιβολία για το κατά πόσον θα πρέπει ή όχι να συνεχίσουν. Ίσα ίσα μάλιστα, που μόλις πριν λίγες μέρες "διαφημίζονταν" η μεταγραφική σύσκεψη, όπως χαρακτηρίστηκε, στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, μεταξύ των δύο ανδρών και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Και για να το κλείσουμε. Είναι τόσο κρίσιμη η κατάσταση αναφορικά με την παραμονή και των δύο ανδρών, που κανείς τους, πλέον, δεν είναι σε θέση να έχει "θέλω". Πόσο μάλλον τη δυναμική για να τα επιβάλλει κιόλας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασύλληπτο: Κρατάει "τελειωμένο" του Χιμένεθ - Δίνει τρελά λεφτά - Ήταν εκτός αποστολής στον τελικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags