Facebook Pixel Sportdog.gr | Για τα λεφτά τα κάνουν όλα - Απίθανη εξομολόγηση ποδοσφαιριστή, ποιόν στέλνει εκτός ομάδας;
| 2019-05-14 15:52:00

Για τα λεφτά τα κάνουν όλα - Απίθανη εξομολόγηση ποδοσφαιριστή, ποιόν στέλνει εκτός ομάδας;

Sportdog Team
Για τα λεφτά τα κάνουν όλα - Απίθανη εξομολόγηση ποδοσφαιριστή, ποιόν στέλνει εκτός ομάδας;

Κατηγόρησε συγκεκριμένους παίκτες ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματα.

Καρφιά προς τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαπέλυσε ο Πατρίς Εβρά, ο οποίος μίλησε για αδιαφορία. Μάλιστα αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Αλέξις Σάντσες και μίλησε για πιθανή αποχώρηση του Πολ Πογκμπά.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση. Να έρθουν παίκτες που θέλουν να παίξουν για τον σύλλογο κι όχι για τα χρήματα. Όταν είδα τον μισθό του Αλέξις Σάντσες, είπα ότι η ιστορία του κλαμπ, παίρνει την κατηφόρα... Μη μου λέτε ότι ο Αλέξις ήταν από μικρός οπαδός της Γιουνάιτεντ. Είτε ήρθε στην ομάδα για τα λεφτά, είτε γιατί απλά θέλησε να προσπαθήσει να γίνει κορυφαίος...».

Αναφορικά με τον Πολ Πογκμπά και το περιστατικό με την φραστική επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς του κλαμπ μετά την ήττα (2-0) από την Κάρντιφ στο «Ολντ Τράφορντ», ο Εβρά είπε να πει:

«Έχει τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ασίστ κι όμως τον “σκοτώνουν”. Ναι, μπορεί ν' αμφισβητούν το πόσο ηγετικός μπορεί να είναι στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία παιχνίδια και γι' αυτό μπορείς ν' ασκήσεις κριτική. Ωστόσο, ήταν ο καλύτερος παίκτης όλης της σεζόν. Νομίζω ότι θα φύγει γιατί αισθάνεται πως δεν τον αγαπούν... Επειδή είναι αυτός που είναι, όλοι του μιλούν για τα κουρέματα, τους χορούς και το Instagram...».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags