Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ισπανική ιστοσελίδα έκανε ένα αφιέρωμα στον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας
| 2019-05-16 12:45:00

Δημοσίευμα-φωτιά για παικταρά του ΠΑΟΚ - "Με τον Δικέφαλο αισθάνθηκε πώς είναι να κερδίζει τίτλους!"

Sportdog Team
Δημοσίευμα-φωτιά για παικταρά του ΠΑΟΚ - "Με τον Δικέφαλο αισθάνθηκε πώς είναι να κερδίζει τίτλους!"

Θα ξεσηκωθούν στην Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ: Ισπανική ιστοσελίδα έκανε ένα αφιέρωμα στον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, για την πορεία του με τον Δικέφαλο και τις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις κυπέλλου που έχει πανηγυρίσει. 

Επιπλέον σχολίασε πως με τους Ασπρόμαυρους ο Ισπανός έμαθε πως να πανηγυρίζει τίτλους αλλά και γκολ.

Αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ, ο Ανδαλουσιανός μέσος, αισθάνθηκε πώς είναι να κερδίζει τίτλους και να σκοράρει γκολ.

Αναλυτικά:

"Τα τρία χρόνια της παρουσία του Κάνιας στον ΠΑΟΚ δε θα μπορούσαν να είναι πιο επιτυχημένα. Μετά τις θητείες του σε Μπέτις, Σουόνσι και Εσπανιόλ, ο Ισπανός αμυντικός, πήρε μια από τις καλύτερες αποφάσεις της καριέρας του.

Απόδειξη είναι ότι ξεκίνησε βασικούς και στους τρεις συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου, που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ. Το τελευταίο τρόπαιο ήρθε πριν λίγες ημέρες και αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Οι τίτλοι όμως δεν ήταν το μόνο που κέρδισε ο Κάνιας στον ΠΑΟΚ, αφού στην Ελλάδα ανακάλυψε πώς είναι το συναίσθημα του σκόρερ.

Ο Ανδαλουσιανός μέσος κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ στην καριέρα του, ούτε στην Ισπανία, ούτε στην Αγγλία. Το σίγουρο είναι ότι ο Κάνιας θα επιστρέψει στην Ισπανία για τις διακοπές του με μια βαλίτσα γεμάτη μετάλλια και αναμνήσεις…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags