Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Υπάρχουν λεφτά για Φορτούνη - Εκεί θα παίξει μπάλα - Θέλουν Ροντρίγκες - Απαγορευμένα ο Νασρί"
| 2019-05-18 22:57:00

"Υπάρχουν λεφτά για Φορτούνη - Εκεί θα παίξει μπάλα - Θέλουν Ροντρίγκες - Απαγορευμένα ο Νασρί"

του Γιώργου Κτενά
"Υπάρχουν λεφτά για Φορτούνη - Εκεί θα παίξει μπάλα - Θέλουν Ροντρίγκες - Απαγορευμένα ο Νασρί"

Τι γίνεται με Πέλκα και Κουρμπέλη. Απαντήσεις-φωτιά στο sportdog.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στο γεγονός ότι η Φενέρ δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να δαπανήσει τα χρήματα που χρειάζονται για την απόκτηση του Φορτούνη από τον Ολυμπιακό, άρα το ενδιαφέρον της ακόμα κι αν είναι υπαρκτό ίσως δεν είναι ρεαλιστικό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο δημοσιογράφος Θοδωρής Χρονόπουλος.

Βαθύς γνώστης του ποδοσφαίρου στην Τουρκία, ο καλός συνάδελφος σχολίασε ακόμα το ενδιαφέρον της ίδιας ομάδας για τους Πέλκα και Κουρμπέλη, όπως αυτό τουλάχιστον παρουσιάζεται μέσω του τουρκικού Τύπου, ενώ μίλησε και για τον Νασρί που φαίνεται ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Θοδωρή, το όνομα του Κώστα Φορτούνη έχει συνδεθεί για άλλη μια φορά με τη Φενέρ. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι ζητάει 20+ εκατ. για την παραχώρησή του, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ρεαλιστικό ενδιαφέρον με αυτά τα δεδομένα;

"Η αλήθεια είναι ότι για άλλα σενάρια που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα και υπήρχαν υπέρογκα ποσά για την απόκτηση των παικτών, ο πρόεδρος της Φενέρ είχε δηλώσει ότι υπάρχουν λεφτά για μεταγραφές. Τώρα αν ισχύει και στην πραγματικότητα, θα το δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα. Από την ομάδα, πάντως, υποστηρίζουν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την ενισχύσουν. Η Φενέρ είναι ομάδα που λειτουργεί ενιαία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και ακούγονται διάφορα για τα χρήματα. Αλλά δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο".



"Φθηνά για το κάτι παραπάνω - Ψάχνουν για Γκάρι Ροντρίγκες"

Ταιριάζει αγωνιστικά ο Φορτούνης στο τουρκικό πρωτάθλημα;

"Σίγουρα θα μπορούσε να σταθεί, το πρωτάθλημα στην Τουρκία δεν έχει και μεγάλες διαφορές από την Ελλάδα. Για πρωτάθλημα τύπου Αγγλίας ή Ισπανίας δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί όπως τον βλέπουμε στην Ελλάδα. Υπάρχουν παίκτες της βιτρίνας, οι οποίοι είναι αναγνωρίσιμοι. Όλες οι ομάδες έχουν έναν παίκτη που ξεχωρίζει, αλλά ουσιαστικά το επίπεδο είναι το ίδιο. Αν εξαιρέσεις 4-5 ομάδες που ξεχωρίζουν, όπως συμβαίνουν και στην Ελλάδα, οι υπόλοιπες είναι δεύτερης ταχύτητας ομάδες".

Το ρεπορτάζ από την Τουρκία θέλει τη Φενέρ να ενδιαφέρεται και για τους Πέλκα και Κουρμπέλη. Μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο;

"Γενικά η Φενέρ, όπως και όλες οι τουρκικές ομάδες, κοιτάζουν πολλά ονόματα. Ενδιαφέρονται, φυσικά, να βρουν παίκτες από την Ελλάδα, γιατί μπορούν να τους αποκτήσουν σχετικά φθηνά και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε συμβεί και με τον Γκάρι Ροντρίγκες, κάτι παρόμοιο ψάχνουν να βρουν. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι στην Τουρκία ψάχνουν για να γράψουν στον Τύπο το κάτι παραπάνω. Οπότε γράφονται πολλά ονόματα. Όταν η Γαλατά είχε αποκτήσει τον Μήτρογλου, είχαν γραφτεί άλλα 20-30 ονόματα επιθετικών! Δηλαδή είναι κάπως σχετικό το κατά πόσο είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Νασρί, που φαίνεται ότι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και είχε αγωνιστεί σχετικά πρόσφατα στην Τουρκία.

"Δεν είχε παίξει και πολύ στην Τουρκία. Είχε και την τιμωρία λόγω της χρήσης απαγορευμένης ουσίας και στη συνέχεια αποχώρησε. Αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει κάνει συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, έστω και τον λίγο χρόνο που πήρε, αν έρθει στην Ελλάδα σαφώς και θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα παραπάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μένει ο Φορτούνης, κλείνει ο στόπερ - Αυτός είναι το... μπαμ Μαρινάκη για να τρελάνει την Ελλάδα


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags